Naaierij 

Let's repair our clothes!

Wij zijn Roosmarijn en Isabel, samen zijn wij twee jaar geleden de Naaierij gestart. De Naaierij staat voor duurzame mode, we willen de drempel voor iedereen lager maken om bezig te zijn met reparatie. Want dat is iets wat weinig mensen nog kunnen. Daarom organiseren we elke week een reparatie café, waarbij we iedereen die aankomt helpen met repareren. Daarnaast repareren we zelf ook kleding in opdracht. We doen dit op eigen wijze en vaak zichtbaar, zodat je kan zien dat een kledingstuk is gerepareerd en dus een leven heeft gehad. Want daar mag je best trots op zijn. 

Daarnaast organiseren we kledingswaps, waar mensen hun eigen kleding met anderen kunnen ruilen. Er is tenslotte al genoeg kleding op de wereld. 

Wij willen ervoor zorgen dat het repareren van kleding meer een gewoonte dan een uitzondering. Een way of life. Daarmee willen we ons inzetten tegen de fast-fashion industrie en de overconsumptie van kleding. 

Profile picture for user denaaierij
Isabel
Auteur
Bij de Naaierij helpen we je graag om te kiezen voor duurzame mode. We geven je inspiratie, hulp met reparatie en andere duurzame opties om je blik op mode te verbreden. Zo kun je makkelijker een duurzame(re) keuze maken en zorgen we ervoor dat de wereld een stukje groener wordt. Doe jij mee?

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden