MOYU 

MOYU - Write, Rewrite, Reforest

Missie

MOYU is op een missie om iedereen te activeren om single use paper tegen te gaan en hierdoor meer natuur te creëren. De boom-vrije schrijfproducten worden uiterst duurzaam geproduceerd uit steenafval en zijn herschrijfbaar zodat ze jaren meegaan. Daarnaast plant MOYU voor elk aangeschaft product zelfs een boom in samenwerking met de lokale community Trees for Kenya.

 

Business Model

MOYU levert een oneindige duurzame schrijf oplossing voor bedrijven, instanties en organisaties. Elk product kan worden gepersonaliseerd en is ontwikkeld om in te worden gezet als communicatiemiddel om intern draagvlak te creëren, klanten blij te maken en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en daarbij een meer duurzaam imago te creëren.

 

Impact

De impact is bij ons transparant per aangeschaft product: door de duurzame productie van steenpapier ten opzichte van pulp-papier wordt er 67% CO2-uitstoot minder uitgestoten, geen water verbruikt, 85% energie bespaard en geen boom aangeraakt. Sterker nog: we planten een boom per aangeschaft product. Door het uitwisbare effect van onze producten gaan we jaren mee en is de impact die we kunnen maken nog vele malen groter dan hierboven beschreven. 

 

Profile picture for user roel_schatorje
Roel
Auteur
Op een missie om papierverspilling tegen te gaan met onze oneindig herschrijfbare, steenpapieren, notitieboeken. We planten nieuwe natuur aan met de opbrengsten van onze notitieboeken.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden