Modle 

Modle bouwt woningen CO2-neutraal. Met hout. Hét duurzame alternatief voor steen en beton.

CO2-neutraal bouwen

Als we de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs willen halen moeten we gebouwen niet alleen doelmatig gebruiken maar ook veel efficiënter produceren. Een gebouw stoot namelijk niet pas CO2 uit vanaf het moment dat we de binnenkant opwarmen of warm tapwater vragen. Ook het maken van een gebouw kost CO2. Sterker nog: 69% van de CO2 uitstoot van gebouwen blijkt te zitten in de fysieke bouw, het onderhoud en renovatie.

Hoe doen we dat?

Door helemaal anders te bouwen. Met veel minder en lichter materiaal (dus zonder beton en steen). Met hout - een hernieuwbaar, ecologisch materiaal dat CO2 opneemt in plaats van uitstoot. En met een slim bouwsysteem waarmee we het casco binnen een week op de bouwplaats in elkaar zetten.

Ook het proces is anders. Je eigen huis is superpersoonlijk. Dus kies je zelf met welke producten je het bouwt. Het casco bouwen we exact volgens jouw indelingswensen. Vervolgens kies je materialen en kleuren. Van gevelbekleding tot keukenvloer en van dakraam tot badkamerdeur. Kies uit de producten van onze partners. Of regel het zelf. Alle producten zijn optioneel.

Gezonde huizen voor eigen-huis-bouwers

Stel je hoge eisen aan gezondheid, woongenot en comfort? Wil je duurzaam en energieneutraal wonen? In een woning met veel daglicht en ruimte? Precies op maat voor jou gemaakt?

Neem dan contact op. Wij bouwen voor particuliere opdrachtgevers met een bouwkavel.

Meer weten?

Ga naar de website Modle.nl.

Profile picture for user gino_92747
Gino
Auteur
Oprichter van woningbouwer Modle. Modle bouwt aan een wereld waarin gebouwen gezond en circulair zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden