MIISHA Eco Webshop 

Webwinkel met stijlvolle en betaalbare eco producten

MIISHA verkoopt huishoud artikelen (o.a. afwasborstels en natuurlijk wasmiddel), producten voor de persoonlijke verzorging (o.a. bamboe tandenborstels en duurzame safety razors), beauty producten (natuurlijke mascara en wasbare wattenschijfjes) en nog veel meer. Met onze items willen wij de stap naar een duurzame en milieubewuste leefstijl gemakkelijker maken

Bij MIISHA ben je zeker van kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs (wij houden onze marges laag zodat de prijzen voor iedereen betaalbaar blijven). Daarnaast merken veel klanten het fijne persoonlijke gevoel van onze webshop op en de snelle en attente klantenservice. Via Voor De Wereld Van Morgen hopen wij nog meer mensen te bereiken om onze groene boodschap te verspreiden.

Profile picture for user info_94378
Misha
Auteur
Ik ben Misha, 31 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben een groot natuur- en dierliefhebber en heb een passie voor reizen. Voordat ik mijn webshop begon heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige in het ziekenhuis en ik heb een Master in de Antropologie op zak.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden