MiessAgenda app 

Met MiessAgenda APP nooit meer heen en weer whatsappen, bellen of mailen. Op 1 plek altijd realtime het overzicht wie wat doet.

Miess staat voor Met iemand Samen.

Want samen met iemand kunnen kwetsbare ouderen langer thuis blijven wonen. Samen met iemand krijgt het leven meer glans. En samen met iemand kun je de zorg voor je ouders veel beter aan.

Zinvol leven

We willen graag bijdragen aan de zinvol leven voor iedereen. Juist op het moment dat je meer zorg en aandacht nodig hebt. Dat kan door het vinden van een maatje of een vrijwilliger maar ook door het helpen om de zorg slimmer te organiseren. Want door de regeldingen te ondersteunen, blijft er meer tijd over voor leuke dingen, voor een echt gesprek of voor een fijne wandeling.

Nooit meer eindeloos heen en weer whatsappen

Met de gratis MiessAgenda organiseer je eenvoudig zorg én aandacht voor je ouders. Wie kan wanneer met vader naar de dokter? Wie gaat met moeder naar de fysiotherapeut? Je  stemt het allemaal vanuit één agenda af met familie, buren en vrijwilligers. Nooit meer eindeloos heen en weer Whatsappen. Eenvoudig de zorg met elkaar afstemmen omdat je op 1 plek altijd het overzicht realtime hebt. Je blijft betrokken bij het dagelijkse leven van je ouders, ook als je aan het werk bent of aan de andere kant van het land woont.

We zijn op zoek naar een developper!

We zijn op zoek naar een developper die ons woil helpen met het maken van een nieuw eversie van de app om zo mantelzorgers te helpen bij het organiseren van de zorg en aandacht.

Over MiessAgenda

De MiessAgenda is gratis. Meer informatie? Kijk op www.MiessAgenda.nl

 

Profile picture for user annemarie_55200
Annemarie
Auteur
Ook ik moet de zorg voor mijn kinderen combineren met zorg en aandacht voor mijn ouders die ook nog eens verderop in het land wonen. De APP maakt dit een stuk makkelijker. Ook als ik aan het werk ben, heb ik zicht op hoe het met ze gaat. Ik hoop dat jij er ook veel gemak van zult hebben.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social