Lotika 

Fair Fashion voor hem en haar en de kinderen

Bij Lotika vinden we het belangrijk om in onze webwinkel trendy producten aan te bieden die verantwoord geproduceerd zijn. Elk seizoen zijn er weer mooie sokken, ondergoed en t-shirts in vrolijke kleuren en met prints waar je blij van wordt! Producten gemaakt met respect voor de mens, het milieu en de dieren. Als grondstof wordt FSC gecertificeerd rubber uit duurzame bossen gebruikt, bio-katoen of bamboe. De producten worden op een Fair Trade manier gemaakt en dragen meestal het keurmerk van Fairtrade, Fair Wear, GOTS, FSC en/of vegan. Fair fashion past in een duurzame lifestyle.

Duurzame merken in onze webwinkel Duurzame kledingmerken - Lotika

Bij de artikelen in de webwinkel staat onder het kopje informatie het land van herkomst, de keurmerken en materialen. 

Onder de eigen merknaam "Lotika - The sustainable fashion brand" brengt Lotika betaalbare hoodies, sweaters en t-shirts van hoge kwaliteit. Producten die aan de hoge eisen van Lotika voldoen qua duurzaamheid en kwaliteit. Lotika duurzame kleding - Lotika

De kleding heeft het GOTS, het Fair Wear en vegan keurmerk.

De kleding is gemaakt in Bangladesh en de bedrukking gebeurt in Nederland.

Lotika biedt consumenten een duurzame keuze waardoor ze de impact van hun consumptie kunnen beperken. 

Jeannine
Auteur
In de webwinkel van Lotika vind je elk seizoen weer mooie kleding, ondergoed en sokken in trendy kleuren en prints waar je blij van wordt. Met uitgebreide informatie over de merken en over de grondstoffen. Zo kan je bewuste keuzes maken voor een duurzamer leven. Elke stap, hoe klein ook, is waardevol om het milieu en de planeet te sparen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden