Little Green Company 

Hét online platform voor het kopen en verkopen van pre-loved kinderkleding. Over enkele maanden is de relaunch van het platform!

Hét platform voor het kopen en verkopen van pre-loved kinderkleding

Little Green Company is hét platform voor het kopen en verkopen van pre-loved kinderkleding. We willen met liefde omgaan met onze planeet en omgeving. En het meest duurzame gebruik is hergebruik van kleding. Niet cool? Zeker wel, bij ons komen fashion, stijl en tweedehands samen. We focussen op high quality (duurzame) merken en zien dit ook graag terug bij jouw items. Maar omdat we zoveel mogelijk pre-loved items een tweede leven gunnen kun je bij ons ook de niet merken aanbieden. 

Wij geloven in een mindset waarbij we meer met elkaar delen en meer hergebruiken. Sharing is caring. Tweedehands moet eerstekeus worden.

We willen nét even anders zijn dan de bestaande marktplaatsen. Het concept is opgezet vanuit onze kernwaarden:

Betrouwbaarheid – je bestelling niet ontvangen? Dan krijg jij je geld terug

Openheid - eerlijke communicatie vinden wij belangrijk en stimuleren wij

Mode & stijl - wie zegt dat tweedehands niet cool is? We focussen op high quality (duurzame) merken

Profile picture for user jorien_89150
Jorien
Auteur
Ik ben Jorien en woon met mijn vriend en dochter van bijna 2 in Rotterdam. Met een modeopleiding en zo'n 6 jaar werkervaring kwam ik er achter dat ik dingen anders wilde doen dan het bestaande modesysteem. Ik wil een postieve impact maken op de mode- en textielindustrie. Met Little Green Company - hét platform voor het kopen en verkopen van pre-loved kinderkleding - wil ik laten zien dat tweedehands shoppen fun, modisch en gemakkelijk is. Tweedehands moet eerstekeus worden!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social