Karma Kebab 

De lekkerste kebab van Nederland, 100% plantaardig.
Karma Kebab

In 2018 werden we benaderd door het legendarische Lowlands Festival met de vraag of we de meest duurzame nachtsnack ter wereld konden ontwikkelen. Bier, feesten, gezelligheid en vrienden, wat past daar nou beter bij dan een heerlijk broodje shoarma of kebab! Maar moet daar altijd vlees in zitten? Dat was ook de vraag die wij onszelf stelden en het antwoord is natuurlijk: dat hoeft niet! Die zomer is Karma Kebab geboren. 

Karma Kebab is 100% plantaardig en wordt gemaakt van Hollandse groente en graan. Die groente halen we gewoon bij boeren uit de Zuidschermer. Dat zorgt voor een stuk minder CO2 en we hoeven natuurlijk geen soja te importeren. Daarnaast zit het ook nog eens boordevol gezond eiwitten. Maar het allerbelangrijkste; het is gewoon gruwellijk lekker (maar dat mag je zelf proeven). Met Karma Kebab laat jij de jonge geitjes lekker in de wei spelen en de poolkappen op hun plek staan terwijl jij geniet van een overheerlijk broodje kebab. Kijk, dat is pas karma punten scoren!

Wij geloven dat we samen de wereld een beetje beter kunnen eten. Dat willen wij bereiken door iedereen van hardcore carnivoren tot vurige veganisten te laten ervaren hoe lekker plant-based streetfood kan zijn. 

Ook al zijn we begonnen in Nederland, het is onze ambitie om het allergrootste kebab merk ter wereld te worden en ervoor te zorgen dat (goedkope) shoarma en kebab van vlees tot het verleden gaat behoren!

Profile picture for user marcelvanderheijden
Marcel
Auteur
Ondernemer die zijn liefde voor marketing en digital combineert met een passie voor plantaardig eten en een beter wereld. Denkt altijd in mogelijkheden en mensen met elkaar verbinden.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden