Kaerel Skin Care - crap free | for men 

Kaerel gelooft in natuurlijke, krachtige en verzorgende producten. Zonder troep. Goed voor man en natuur.

Kaerel skin care - crap free

In september 2017 wordt Kaerel skin care, een natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor mannen, gelanceerd.

Geen paraffine, parabenen en SLS, wel puur natuur en verzorgend. Het doet wat het moet doen. De mannenhuid is anders. De wensen van de man zijn anders. Geen gedoe, geen tien verschillende tubes maar vooral een goed product.

Eerder lanceerde de Utrechtse onderneemster een natuurlijke baby- en mamaverzorgingslijn Petit&Jolie. “Een lijn voor mannen kon niet uitblijven”, zegt Esther. “Er zijn nog maar weinig natuurlijke producten voor mannen terwijl de meeste kerels minimaal twee verzorgingsproducten gebruiken. Daarnaast vinden meer en meer mannen verzorging voor zichzelf belangrijk. Echter graag zonder gedoe en gewoon goed.”

Kaerel skin care komt met drie producten op de markt: een shampoo & douchegel, scheercrème en een gezichtscrème. Alle producten bevatten uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn mede-ontwikkeld door een groep mannen. De producten zijn te koop op kaerelskincare.com en zullen binnenkort bij diverse winkels verkrijgbaar zijn.

Daarnaast zal 1% van de omzet worden gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation. Zij vechten tegen verdere verontreiniging van ons water tegen plastics. Daar staan wij dik achter en willen hen graag ondersteunen met deze strijd.

Crap free. Natuurlijk. Geen gedoe. #daretocare

Profile picture for user keddeman@hotmail.com
Esther
Auteur
Na ruim 10 jaar bij Multi nationals gewerkt te hebben, heb ik enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar de business waar mijn hart ligt. Een business die verder kijkt dan alleen een product, maar de gehele productie-, verwerking-, gebruik- en afval keten in ogenschouw neemt. Met als gevolg dat ik de natuurlijke verzorgingslijn voor baby's, kinderen en zwangeren vrouwen, Petit&Jolie, op de markt heb gezet. Mijn drijfveer is dat elk product die wij gebruiken een onderdeel van een keten is. Hierdoor is inzicht en eerlijk durven te zijn over deze keten heel belangrijk.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website