Kaerel Skin Care - crap free | for men 

Kaerel gelooft in natuurlijke, krachtige en verzorgende producten. Zonder troep. Goed voor man en natuur.
Kaerel skin care for men

In september 2017 is Kaerel skin care, een natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor mannen, gelanceerd.

Geen paraffine, parabenen en SLS, wel puur natuur en verzorgend. Het doet wat het moet doen. De mannenhuid is anders. De wensen van de man zijn anders. Geen gedoe, geen tien verschillende tubes maar vooral een goed product.

Eerder lanceerde de Utrechtse onderneemster een natuurlijke baby- en mama verzorgingslijn Petit&Jolie. “Een lijn voor mannen kon niet uitblijven”, zegt Esther. “Er zijn nog maar weinig natuurlijke producten voor mannen terwijl de meeste kerels minimaal twee verzorgingsproducten gebruiken. Daarnaast vinden meer en meer mannen verzorging voor zichzelf belangrijk. Echter graag zonder gedoe en gewoon goed.”

Kaerel skin care bestaat uit vijf producten: een shampoo & douchegel, scheercrème, after shave balsem, deodorant en een gezichtscrème. Tevens zijn er drie gift sets beschikbaar. De producten zijn te koop op kaerelskincare.com.

Daarnaast doneren wij maandelijks aan Greenspark ter bevordering van de bomengroei en opruimen van plastic flessen.

Crap free. Natuurlijk. Geen gedoe. #crapfreeforall

Met de onderneming maken wij gebruik van natuurlijke alternatieven voor verzorgingsproducten in plaats van chemische ingrediënten. Verzorgingsproducten worden door iedereen gebruikt, maar vele staan er niet bij stil welk effect het heeft op henzelf als op de natuur. Dit besef willen wij vergroten en hierdoor een positief effect bewerkstelligen op mens en milieu. 

Profile picture for user keddeman@hotmail.com
Esther
Auteur
Na ruim 10 jaar bij Multi nationals gewerkt te hebben, heb ik enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar de business waar mijn hart ligt. Een business die verder kijkt dan alleen een product, maar de gehele productie-, verwerking-, gebruik- en afval keten in ogenschouw neemt. Met als gevolg dat ik de natuurlijke verzorgingslijn voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen, Petit&Jolie, op de markt heb gezet. Mijn drijfveer is dat elk product die wij gebruiken een onderdeel van een keten is.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden