invi bracelet, voor een wereld vrij van seksueel geweld 

Deze stijlvolle armband biedt een slimme en geweldloze manier van zelfverdediging door middel van geur!

Invi droomt van een wereld vrij van seksueel geweld. Maar liefst 1 op 3 vrouwen wereldwijd krijgt hiermee te maken en ook mannen kunnen slachtoffer worden. De gevolgen zijn niet mis. Het schaadt gevoelens van veiligheid en vertrouwen, maakt levens kapot en voorkomt dat mensen en communities kunnen floreren. Invi staat voor "inner- vitality" en dat gevoel van kracht geven wij mensen mee met onze stijlvolle zelfverdedigingsarmband. De Invi Bracelet vergroot het gevoel van veiligheid en stelt mensen in staat om zich op een legale en niet-agressieve manier te verdedigen. Na activatie komt er een afstotende geurstof vrij bedoeld om een belager te demotiveren en omstanders te alarmeren.

Invi werk nauw samen met universiteiten en NGO's om met haar innovatie zoveel mogelijk impact te maken, zowel in Westerse - als in ontwikkelingslanden. Zo wordt bijvoorbeeld in Oost-Congo de Invi Bracelet beschikbaar gemaakt in een uitgebreid community programma waarbij we bewustwording verspreiden en taboes rondom het thema doorbreken. Ieder drager van de Invi Bracelet draagt hier direct aan bij en bouwt zo mee aan de nieuwe norm: reject sexual violence, promote equality!

Profile picture for user roel_89259
Roel
Auteur
Roel las een onderzoek over seksueel geweld in Europa en schok van de cijfers. Hij bedacht de Invi Bracelet om aandacht te vragen voor dit probleem en om een veiligere manier van zelfverdediging aan te bieden. Zijn doel is om met de Invi Bracelet vrouwen en mannen wereldwijd te verbinden in de strijd tegen seksueel geweld.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden