interior for tomorrow 

interior for tomorrow is een advies- en ontwerpstudio voor duurzame en circulaire interieurs.

een toekomstbestendig interieur.

Wij zijn interior for tomorrow & wij creëren interieurs met het oog op de toekomst.

interior for tomorrow is een advies- en ontwerpstudio voor duurzame en circulaire interieurs. Wij geloven dat de interieur- en vormgevingsbranche een grote bijdrage kan leveren aan een betere toekomst. Daarom brengen we milieubewuste ruimtelijke oplossingen samen met mooi design. Je hoeft het één namelijk niet op te offeren voor het ander.

In onze ontwerpen streven we naar een circulaire werkwijze. Dat betekent dat we waarde hechten aan het hergebruiken van materialen en meubels. Daarnaast kiezen we graag voor (meubels en accessoires die gemaakt zijn van) materialen die hernieuwbaar en van natuurlijke oorsprong of biobased zijn. Op die manier realiseren wij persoonlijke en toekomstbestendige interieurs met een zo laag mogelijke milieubelasting en een zo klein mogelijke CO2-footprint.

Wij ontwerpen, creëren en stylen interieurs waar onze opdrachtgevers én de toekomst blij van worden.

re-duce | re-use | re-cycle.

In eerste instantie kijken we altijd naar de mogelijkheden van hergebruik van het bestaande interieur. Indien een deel van het bestaande interieur wordt vervangen door nieuwe materialen en producten, zorgen we ervoor dat de materialen en producten die vrijkomen bij de herinrichting op een zo hoogwaardig mogelijke wijze worden hergebruikt. Bij het ontwerpen van een nieuw interieur kijken we naar de (regionaal) beschikbare sloopmaterialen of maken we een keuze uit nieuwe, duurzame materialen en meubels.

de milieu-impact van een duurzaam interieur.

Het milieubesparingseffect van een door ons ontworpen en gerealiseerd interieur is op dit moment nog niet met harde cijfers te staven. Door kritisch te kijken naar de herkomst, productiewijze en samenstelling van materialen en producten kunnen wij onze opdrachtgevers echter helpen de meest verantwoorde keuze te maken.  

Profile picture for user info_93760
Evelien & Mariëlle
Auteur
Wij zijn Mariëlle en Evelien en we houden van design | interieur | vormgeven. Beiden opgeleid aan de TU Delft hebben wij later een vervolgopleiding interieurvormgeving en -styling gedaan. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het vormgeven en verduurzamen van de interieur- en vormgevingsbranche. Het streven naar mooie milieubewuste ruimtelijke oplossingen is voor ons een ‘must’ met het oog op de toekomst. Daarom zijn wij in 2016 samen interior for tomorrow begonnen. Wij willen in onze ontwerpen laten zien dat aandacht voor milieu en design heel goed samen gaan. Wij ontwerpen, geven vorm aan en stylen interieurs waar onze opdrachtgevers en de toekomst blij van worden.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden