Indexona.nl 

De ontmoetingsplek tussen de bewuste shopper en de wereldverbeterende ondernemer.

BHAG : Nederlanders als slimste consumenten van de wereld. Sociale, duurzame en maatschappelijke ondernemingen als kern van Nederland! 

Why : Voor de toekomst. Wij geloven dat de verandering van onbewust naar bewust shopgedrag de wereld gaat verbeteren.

How : Bewust shoppen bij sociale, duurzame en maatschappelijke ondernemingen moet toegankelijk en gemakkelijk zijn voor iedereen.

What : Elk individu is met Indexona in staat om zijn shopgedrag te veranderen voor een betere toekomst. Indexona presenteert alle wereldverbeterende ondernemers op een overzichtelijke en toegankelijke manier.

Indexona wilt de bewustwording en ontwikkeling van consumenten vergroten. Voor de mensen die nog niet volledig bewust consumeren, is Indexona een laagdrempelige manier om te ervaren hoe goed het voelt om naast shoppen ook de wereld te verbeteren. Bewust shoppen moet de nieuwe norm worden voor iedereen!

Ik ben Indexona begonnen omdat ik zelf op zoek was naar "goede" ondernemers, winkeliers en producten maar ik vond het erg lastig ze te vinden. En als ik er eentje gevonden had, wist ik niet zeker wat de kernwaarden waren van deze onderneming. Ik moest zoeken en onderzoeken, en zoals vele krijgt "gemak" dan een prioriteit en eindigde ik ook bij een "normale" winkel wat de planeet niet veel goed doet. Ik wilde allereerst dus mijn probleem oplossen. Ervoor zorgen dat ik op één plek online kon vinden wat ik zocht, met alle nodige informatie. Vrienden wilde hier ook inzage in hebben, dus ik moest het ook kunnen delen met mijn naasten. Daarnaast zou ik het ook leuk vinden om het te kunnen laten zien aan de nog niet bewuste shoppers, wellicht kon ik hun gedrag ook veranderen. En zo begon ik Indexona! :)

Wat Indexona nodig heeft zijn wereldverbeterende entrepreneurs die zich bij ons aansluiten. Alleen met ondernemers en winkeliers aangesloten, kan ons Indexona community groeien. Elk lidmaatschap geeft ons financiën om Indexona verder te ontwikkelen. Dan wordt de kans elke dag groter dat heel Nederland straks overstap naar een shopgedrag voor een betere toekomst.

Vanuit ons eigen netwerk willen we komende maanden ondernemers aansluiten op Indexona om de community te laten groeien. Vervolgens willen wij de app uitbreiden met nieuwe functionaliteien. Wij houden de consument op de hoogte van elk nieuw aangesloten bedrijf op Instagram en Facebook voor B2C. En we posten ze op LinkedIn en Twitter voor B2B.

Profile picture for user ilana_78393
Ilana
Auteur
Vegan minimalist(isch) designer met liefde voor milieu, mens en dier. Ik geloof in samenwerken om ideeën waar te maken!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social