Hulaaloop 

Abonnement op het huren van kinderkleding

Kinderen groeien als kool  

Tot een leeftijd van twee jaar doorlopen kinderen acht verschillende maten. In korte tijd verzamelen ouders een berg aan kinderkleding en staan ze voor de zoveelste keer de kleding te sorteren. Naast hun drukke levens; banen en huishoudens vinden ze het ook belangrijk dat hun kinderen er leuk en verzorgd bij lopen.

'Circulair abonnement' op duurzame kinderkleding

Hulaaloop heeft hier een oplossing voor bedacht en biedt een abonnement op het huren van kinderkleding met duurzame merken. De kleding wordt aan huis bezorgd en kan worden ingewisseld voor een maat groter of andere kleding wanneer het jou uitkomt. Zo hebben ouders voor elk seizoen de juiste maat in huis. Bekijk de video!

Hergebruik van kinderkleding stimuleren

Onze droom is om de kinderkleding industrie te veranderen door circulair ondernemen tastbaar te maken. We willen het ouders makkelijker en toegankelijker maken om op een duurzame manier met kinderkleding om te gaan. Door een abonnement betalen ouders voor het gebruik en blijft Hulaaloop eigendom van de kinderkleding. Hiermee willen we het hergebruik van kinderkleding stimuleren en zorgen dat het een langer leven krijgt. Daarbij willen we alle ouders (mensen) bewust maken van de grote verspilling en vervuiling in de kleding industrie. 

Nieuw en langer leven voor kinderkleding

In samenwerking met de merken Little Label, Tapete, Imps & Elfs en Noppies, die goede kwaliteit en duurzame kleding in het assortiment hebben, zijn wij onze uitdaging gestart. Daarnaast zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden hoe we de 'afgeschreven' kinderkleding een nieuw leven kunnen geven door het bijvoorbeeld als verzendzak te gebruiken of door er een slabbetje van te maken.

Visie

Kinderen zijn de toekomst en hebben voor elke levensfase andere producten nodig. Wij geloven erin om alle producten voor baby's, dreumesen en peuters op een circulaire manier aan te bieden. Hierdoor ben je niet in het bezit van alles en heb je alleen nog spullen in huis voor de fase waarin het kleintje zich bevindt.

Wil je samenwerken of meer informatie over Hulaaloop? Neem contact op met Puck via info@hulaaloop.com of 06-23837352.

  • Het hergebruik van kinderkleding stimuleren
  • Grondstoffen zo optimaal mogelijk benutten
  • Focus op Sustainable Development Goals: Responsible consumption and production en climate action
Profile picture for user info_84699
Puck
Auteur
In 2015 werd ik moeder van Lux en daardoor begon het idee van een circulair en duurzaam concept vorm te krijgen. Als moeder liep ik tegen problemen aan waarvan ik dacht dat het goedkoper, makkelijker en duurzamer kon.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden