Happy Tabs 

Duurzame mondverzorging! Dichtbij geproduceerd met natuurlijke ingrediënten én geen plastics!

De tandpasta markt blijft steken op een verouderde traditie, waar de pasta vaak niet alleen in een vervuilende plastic tube zit, maar soms ook nog microplastics bevat. Happy Tabs zet zich in voor verandering en heeft de plastic tube verwisseld voor een hervulbaar glazen potje, met daarin 80 tandpasta tabletten. Een tablet is voldoende voor een poetsbeurt.  Ondanks dat de productvormgeving totaal verandert, blijft het gebruik gemakkelijk: een tablet wordt enkele malen gekauwd, waarna er gepoetst kan worden. Happy Tabs produceert lokaal in Nederland en bevat geen zware chemicaliën, maar natuurlijke- en natuurlijk gewonnen grondstoffen. 

Happy Tabs focust zich op de retailmarkt in Europa, maar geeft ook de mogelijkheid om de producten online te kopen. Het product wordt vooral gekenmerkt door zijn vernieuwende eigenschappen, maar het product is ook vegan en wordt het niet op dieren getest. 

 

Wij willen graag mondverzorging artikelen vervangen voor plastic vrije artikelen. Veel, en bijna alle mondverzorging artikelen bestaan uit plastic (plastic tubes, plastic stokers, plastic flos eigenlijk is alles van plastic én vaak zit er ook microplastics in de pasta!!). Dit willen wij veranderen en mensen stimuleren om producten te gebruiken die geen plastics bevatten, maar ook op andere manieren bij kunnen dragen aan een betere wereld. Op dit moment verkopen wij alleen tandpasta tabletten en bamboe tandenborstels, maar in de toekomst willen we uitbreiden naar het verduurzamen van alle artikelen binnen de mondverzorging. Dit doen we ook graag samen met tandartsen die ons hier in professioneel in kunnen adviseren. Met al deze producten willen wij de wereld wat beter maken en mensen inspireren om dat ook te doen.

Profile picture for user annejan
Annejan
Auteur
Ik ben geboren in Amsterdam in 1995, waar ik inmiddels alweer 5 jaar woon. In mijn carrière hou ik mij bezig met het ontwikkelen van duurzame concepten.. In deze jaren heb ik veel affiniteit gecreëerd met relatiebeheer, sales, marketing en productontwikkeling. Ook heb ik een passie voor lekker eten en balsporten.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden