GreenPicnic 

Eco - Bio - Fairtrade webshop en winkel
Eco-Bio-Fairtrade webshop Greenpicnic

Als natuur- en dierenliefhebber zijn wij al heel lang bewust bezig met zo groen mogelijk te leven en ook de mensen om ons heen te overtuigen van het nut van o.a. afvalscheiden, biologisch eten en duurzame producten.

Via GreenPicnic willen we graag een bijdrage leveren door mensen te overtuigen van het nut en de noodzaak milieuvriendelijke materialen te kiezen in plaats van bijvoorbeeld plastic. Veel mensen denken hier helaas niet of veel te weinig over na. Door een mooi en goed alternatief aan te bieden willen wij hier verandering in aan brengen.

Natuurlijke materialen in plaats van plastic

Erger jij je ook zo aan die plastic wegwerpserviezen en waterflesjes die na één keer gebruiken weer bij het afval belanden? De plastic afvalberg en de verschrikkelijke “plastic soup” wordt almaar groter op deze manier.

Wist je dat een gewoon plastic bekertje minimaal 30 jaar nodig heeft om te verteren? Een biologisch afbreekbaar bekertje heeft hiervoor maar maximaal 6 weken nodig! Bij het verbranden van plastic afval komt bovendien koolstofdioxide (CO2) vrij, een van de veroorzakers van het opwarmen van de aarde.

Be the change you wish to see in the world

Bij GreenPicnic vind je duurzame producten die goede milieuvriendelijke alternatieven zijn voor plastic (wegwerp)artikelen. Maar vooral ook heel mooi, handig en betaalbaar zijn. Je vindt er drinkflessen, lunchverpakkingen, tassen, biologisch afbreekbaar wegwerpservies, Bio Plastic servies.... te veel om op te noemen.

Tenslotte hebben wij de kans om de wereld weer beter achter te laten voor de generaties na ons.

TIP: Er is nu ook een GreenPicnic Shop in Schoonhoven. Je vindt ons op Haven 55 in het gezellige centrum van de Zilverstad.

 

Wij willen graag door duurzame en milieuvriendelijk alternatieven aan te bieden mensen stimuleren na te denken hoe zij ook op een eenvoudige manier een verschil kunnen maken. GreenPicnic makes it easy being Green!

Profile picture for user info_83972
Marjolein
Auteur
Duurzame ondernemer.
Eigenaar Eco - Bio - Fairtrade Webshop GreenPicnic.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden