Greenjobs: duurzame vacatures! 

Greenjobs steunt de verduurzaming van Nederland met een platform waar werkzoekenden en duurzame organisaties elkaar ontmoeten

Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven volledig te verduurzamen en alle banen duurzaam te maken! Greenjobs, een Certified B Corp, is onderdeel van The Sustainable Recruiter en samen zetten we ons met volle overtuiging in voor een toekomst waar iedereen werkt in een duurzame baan. Dit is wat we doen:

Met platform www.greenjobs.nl helpen we werkzoekenden aan een impactvolle baan en kunnen bedrijven hun duurzame vacatures onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Kortom:

• Werkzoekenden helpen bij een carrière met echte impact in plaats van een baan die de rekeningen betaalt. Het kiezen voor een duurzame baan is voor veel mensen nog helemaal niet aan de orde. Daar willen wij verandering in brengen om zo duurzaamheid de norm te maken, in plaats van de uitzondering. Ook in werk;

• Organisaties met een duurzame mindset meer zichtbaarheid geven en helpen groeien. Vacatureplaatsingen op Greenjobs zijn gratis danwel betaalbaar omdat wij vinden dat duurzame organisaties hun geld goed kunnen gebruiken voor het bereiken van hun missie! We verstrekken handmatig toegang tot onze vacaturebank en enkel aan bedrijven met een duidelijke en meetbare duurzame of maatschappelijk verantwoorde mission statement. We dragen hiermee aan aan de verduurzaming van het hele Nederlandse bedrijfsleven;

• Door een steeds groter aanbod aan duurzame functies op onze website en tegelijkertijd steeds meer maatschappelijk bewuste werkzoekenden te bereiken, verspreiden we het idee dat verduurzaming 'm niet alleen zit in het eten van minder vlees of een kortere douchebeurt. Ook met je baankeuze kun je enorme impact maken! Met www.greenjobs.nl willen we aan zowel organisaties als werkzoekende duidelijk maken dat verandering kan en moet plaatsvinden. Zo creëeren we gezamenlijk meer duurzame banen en dragen we bij aan een houdbare toekomst.

Onze diensten zijn natuurlijk online maar ons kleine team is ook in het 'echte' leven veel met duurzaamheid bezig! Zo zijn bijna al onze meubels van de kringloopwinkel of van langs de weg, is de lunch vegeterisch/veganistisch, gebruiken we gerecyled papier en scheiden we ons afval - iets dat helaas nog niet gebeurde voordat wij het pand betraden. Daarnaast houden we kantooromgeving schoon door afval te rapen. Samen werken we aan de verduurzaming van onze dierbare planeet.

Volg je ons ook op LinkedIn en Twitter?

Het is de missie van Greenjobs om het Nederlandse bedrijfsleven volledig te verduurzamen en alle banen duurzaam te maken! Greenjobs, een Certified B Corp, is onderdeel van The Sustainable Recruiter en samen zetten we ons met volle overtuiging in voor een toekomst waarin elke Nederlander werkt in een duurzame baan. Dit is wat we doen:

Profile picture for user Greenjobs
Annemiek
Auteur
Als accountmanager bij Greenjobs hoop ik een steentje bij te dragen aan het leefbaar houden van onze planeet! Ik geloof dat wanneer we er samen voor kunnen zorgen dat duurzaamheid de norm wordt in de Nederlandse economie, we een enorme impact kunnen maken.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 304 leden