Greenjobs: duurzame vacatures! 

Greenjobs; grootste duurzame vacaturebank van Nederland!
Greenjobs, grootste vacaturebank voor duurzame banen

Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven volledig te verduurzamen en alle banen duurzaam te maken! Greenjobs, een Certified B Corp, is onderdeel van The Sustainable Recruiter en samen zetten we ons met volle overtuiging in voor een toekomst waar iedereen werkt in een duurzame baan. Dit is wat we doen:

Met duurzame vacaturebank www.greenjobs.nl helpen we werkzoekenden aan een impactvolle baan en kunnen bedrijven hun duurzame vacatures onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Kortom:

• Werkzoekenden helpen bij een carrière met echte impact in plaats van een baan die de rekeningen betaalt. 

• Organisaties met een duurzame mindset meer zichtbaarheid geven en helpen groeien. Vacatureplaatsingen op Greenjobs zijn gratis danwel betaalbaar omdat wij vinden dat duurzame organisaties hun geld goed kunnen gebruiken voor het bereiken van hun missie! 

• Door een steeds groter aanbod aan duurzame functies op onze website en tegelijkertijd steeds meer maatschappelijk bewuste werkzoekenden te bereiken, verspreiden we het idee dat verduurzaming 'm niet alleen zit in het eten van minder vlees of een kortere douchebeurt. Ook met je baankeuze kun je enorme impact maken! 

Volg je ons ook op LinkedIn en Twitter?

Het is de missie van Greenjobs om het Nederlandse bedrijfsleven volledig te verduurzamen en alle banen duurzaam te maken! Greenjobs, een Certified B Corp, is onderdeel van The Sustainable Recruiter en samen zetten we ons met volle overtuiging in voor een toekomst waarin elke Nederlander werkt in een duurzame baan. 

Profile picture for user Greenjobs
Annemiek
Auteur
Greenjobs is de grootse duurzame vacaturebank van Nederland. Maandelijks 15.000 website bezoekers en een Certified B Corp.
Met Greenjobs helpen we meer mensen aan een duurzame baan en bieden we een (gratis) vacaturebank aan voor bedrijven die willen verduurzamen.

Samen werken we aan de verduurzaming van de planeet.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden