Greener - Mobiele batterijen 

Greener Power Solutions levert (tijdelijke) on- en off-grid elektrische energie door middel van mobiele batterijen.

Greener power solutions levert (tijdelijke) on- en off-grid elektrische energie door middel van mobiele batterijen in een zelfstandig netwerk of in combinatie met andere energiebronnen.

Greener gelooft dat in de komende decennia verbrandingsmotoren, zoals in auto’s, brommers, dieselaggregaten, enz. uit ons straatbeeld zijn verdwenen. Wat begint met invoeren van milieu zones voor oude diesels zal op den duur uitlopen op een algeheel verbod op uitstoot van schadelijke uitlaatgassen in onze leefomgeving.

Duurzame energie

Om duurzaam opgewekte energie efficiënt te kunnen gebruiken, wordt deze nu al steeds vaker opgeslagen met batterijen. Zodoende is het mogelijk zonne-energie die overdag is opgewekt, ’s avonds te gebruiken!

Op tal van plekken staan op dit moment dieselaggregaten te draaien om festivals, evenementen en bouwplaatsen van stroom te voorzien. Door de batterijen slim aan te sturen met eigen aansturingssoftware heeft Greener al meer dan anderhalf miljoen kilo CO2 bespaard.

Mobiele batterijen

Greener heeft een mobiele batterij ontwikkelt die in een halve zeecontainer past. Dankzij het formaat van de container en de hoge capaciteit van lithium batterijen is het mogelijk grote hoeveelheden duurzame energie op locatie aan te bieden. Met deze systemen bieden wij een stil en schoon alternatief voor het dieselaggregaat op evenementen, bouwplaatsen, vliegvelden, havens en zetten wij de eerste stap om onze leefomgeving vrij te maken van uitlaatgassen!

Voor mee informatie kun je ook terecht op onze website, of stuur een e-mail!

Sinds de oprichting in 2018 heeft Greener al ruim 100 projecten gedraaid, die anders met vervuilende dieselgeneratoren waren opgelost. Hierdoor heeft Greener al bijna 600.000 liter diesel bespaard en ruim anderhalf miljoen kilo CO2. 

Profile picture for user info_89057
Klaas
Auteur
Klaas is afgestudeerd als bouwkundig ingenieur met een heldere en ambitieuze kijk op de ontwikkeling en realisatie van hernieuwbare energie voor de markt. Met zijn ervaring als projectmanager zijn alle aspecten van de ontwikkeling van een project hem bekend.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden