Green Side 

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door er anders naar te kijken.

Visie

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door er anders naar te kijken. Zie je papieren afval of potentie voor een envelop of notieboek?

Wij zien de potentie. Dat is wat Green Side doet: wij maken duurzame notitieboeken en enveloppen van gebruikt materiaal. We doen dit duurzaam, sociaal en lokaal.

Notitieboeken

Het boekje bestaat dus uit enkelzijdig geprint papier. Dit bewerken we verder niet. De boekjes staan dan ook vol met kleurplaten, opdrachten of andere opdrukken die gebruikt zijn in basisscholen. Door het volledige potentieel van het papier te gebruiken besparen we per boekje 37.5 liter water en 6.25 KWh.

In elk boekje schrijft de maker van het boekje ook zijn/haar naam. Op deze manier creëren we autonomie en trots over het werk dat ze verrichten. Het is mooi om te zien hoeveel plezier ze uit hun werk halen.

Enveloppen

De enveloppen zijn gemaakt van oude posters uit de Cultuursector. Je kan o.a. Posters van TivoliVredenburg en Theater Utrecht tegenkomen. De posters worden lokaal opgehaald en lokaal verwerkt tot unieke enveloppen.

We willen al het potentieel van materiaal volledig benutten. De eerste stap die we hierin zetten is het gebruik van enkelzijdig geprint papier en dat van gebruikte posters. 

Profile picture for user info_93177
Léon
Auteur
'ik geloof dat je de wereld kan veranderen door de manier waarop je naar de wereld kijkt'

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om meer vertrouwen in deze wereld te brengen. De grootste verandering die wij als samenleving te maken hebben is die van wantrouwen naar vertrouwen. Dat is mijn overtuiging en daar wil ik aan bijdragen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden