Gratis drinkwater & the Blue Bottle 

'Gratis drinkwater' bij Blue Bottle Refill waterpunten in Nederland! STOP plastic [zwerf]afval!

Hoe is de 'Gratis drinkwater' en the Blue Bottle tot stand gekomen?

‘Gratis drinkwater’ heeft als doel het gebruik van water, frisdrank en andere dranken in eenmalig te gebruiken plastic flesjes, blikjes en bekertjes drastisch terug te brengen.

Omdat er geen statiegeldsysteem is voor deze verpakkingen is er een groeiende stroom [zwerf]afval en wordt de leefomgeving van mens, dier en de natuur steeds zwaarder belast.  

Binnen 'Gratis drinkwater' wordt een netwerk van waterpunten opgezet waar de ondernemer het water gewoon schenkt uit de kraan, uit een kan, de koelkast, jerrycan of waterkoel-unit. Zo’n waterpunt is te herkennen aan de opvallende raam/deur-stickers en staan in de gratis te downloaden mobiele WeTap applicatie.  

Wij noemen dat PRecycling!

Meedoen,. of meer weten? Neem dan NU contact met ons op!

Minder zwerfafval

De gemeenten In Nederland besteden per jaar €192 miljoen aan het opruimen van zwerfafval. Dat is per inwoner gemiddeld €11,16. Met ‘Gratis drinkwater’ brengen we zwerfafval met zeker 10% per jaar terug. Elke te bereiken besparing wordt zo direct zichtbaar!

Groen!

Samen dringen we [zwerf]afval terug, ontstaat er een 'groene' bewustwording, een positieve uitstraling en is er een directe verbetering van het leefklimaat.​

Profile picture for user vanholstein.rob_68142
Rob
Auteur
Als je Rob leert kennen, zal je ontdekken dat hij geen rol speelt, maar hij is; eerlijk, scherp, doortastend en recht door zee, met altijd de voor hem kenmerkende glimlach.

Hij zet razendsnel de grote lijnen uit, adviseert en begeleidt en durft op onze stoel te zitten. Dit altijd met respect voor de opdracht, voor de opdrachtgever en het budget.

Rob geeft energie en verrassende inzichten!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden