Giving Platform 

The Giving Platform faciliteert geven van betekenisvolle cadeaus aan mensen die dat het hardst nodig hebben

GivingPlatform gaat puur om het blij maken van iemand anders. Iemand die je nog niet kent en die het even verdient om in het zonnetje gezet te worden. Jij verzint zelf wat voor verrassing je stuurt en diegene weet nog helemaal van niets.

Persoonlijk, uniek en verbindend.

GivingPlatform is initiatief zonder winstoogmerk van Stichting HelpCreate. Wij maken we het voor iedereen in Nederland heel gemakkelijk om een ander die je niet kent te verrassen met een persoonlijk cadeau.

Of je nou zelf iets kleins wilt geven aan een ander of met jouw organisatie op een grotere schaal iets goeds wilt doen, wij helpen jou op weg. 

De ontvangende personen worden met zorg geselecteerd vanuit onze partner organisaties.

Wij gaan met uiterste zorg om met hun privacy maar jij kan zien hoe jouw cadeau wordt ontvangen. Zo ontstaat er een unieke verbinding tussen twee vreemden via een verrassing.

Profile picture for user koenoosterbroek@gmail.com
Koen
Auteur
Digital Producer, Creator, Creative Director.

Oorspronkelijk begonnen als digital designer en uitgegroeid naar freelance creative director. Ik geef leiding aan creatieve teams binnen diverse projecten uit eigen initiatief als voor klanten vanuit de commerciële sector.

In 2008 verhuisde ik naar Los Angeles om te werken in de reclamewereld. Ik werkte daar als lead designer en digitale producer op projecten voor The Body Shop, Vice, Nike, Albert Heijn, Heineken, Social Enterprise NL, ImpactHUB, SOA Aids NL, en andere merken en organisaties.

Door te werken voor reclamebureaus in binnen- en buitenland werd voor mij al snel duidelijk werd ik de kracht van digitale media niet voor in de reclame industrie wilde inzetten maar voor sociale- en duurzame goeie initiatieven. Bij terugkomst werd de focus vrijwel volledig gelegd bij projecten met een sociaal en/of duurzaam karakter.

Ik startte zijn eigen creatieve collectief Evoke, haakte aan bij de Impact HUB, begon een eigen woongroep met creatieven aan het Surinameplein in Amsterdam, en zheb mijn nieuwe focus heeft 'The Giving Platform', een initiatief om mensen te bereiken die in armoede, verwaarlozing, of vergetelheid dreigen te komen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social