Flexi-Belle  

Multifunctioneel duurzaam ontwerp

Mensen zijn gewoonte dieren, een stoel is om op te zitten, een tafel om aan te eten, een kast om boeken in te bewaren. Allemaal meubels met maar 1 functie, wel zo makkelijk, maar kan dat nou niet anders in een samenleving waarin we willen blijven optimaliseren, onze footprint willen verkleinen en streven naar een duurzamer bestaan?

Wij zijn Studio Davero, ons doel is mensen bewuster en nieuwsgierig te maken voor de waarde van materialen en hun algemene kennis over de pragmatische implementatie van een circulaire denkwijze te vergroten. We laten zien dat duurzaamheid makkelijk, praktisch en leuk kan zijn! 

Met onze ontwerpen stimuleren we verduurzaming en sociale interactie en streven we naar optimalisatie van ruimtegebruik, kosten en tijd. Een voorbeeld hiervan is het project Flexi-Belle, waarbij door multifunctionaliteit, het productieprocess, materiaal gebruik en demontabelheid al wordt gestreefd naar duurzaamheid; zowel ‘sustainability’ als ‘durability’.

De Flexi-Belle is een slim modulair meubel, multi-functioneel in gebruik en gemakkelijk te transformeren naar de wensen van de gebruiker. De verschillende modules bieden op een unieke manier ruimte voor een duurzaam, comfortabel, persoonlijk en vooral flexibel interieur, waarbij je de modules van de kast kunt ombouwen tot zitje en het zitje weer kunt transformeren in een tafel. 

Help jij mee onze gedachte te verspreiden en investeer je mee in een duurzaam interieur?

Profile picture for user info_88541
Roxanne
Auteur
Ik ben Roxanne Kiel en samen met Veerle Rigter vertegenwoordigen wij de start-up en ontwerpstudio; Studio Davero, waarbij wij ons richten op duurzame multifunctionele meubels.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden