Fairytabs 

Fairytabs

Die eeuwige strijd boven de wasbak. Het geklaag over de te pittige tandpasta. En die twee minuten poetsen? Veel te lang én veel te saai! Zo verliepen de ochtenden (en avonden) van Peter. Als vader van drie jongens was het twee keer per dag raak. Ook kregen zijn kinderen veel te veel schadelijke stoffen binnen met normale tandpasta. Dat beviel hem maar niks. Dat kan - nee, moet! - anders.

Peter besloot het heft in eigen hand te nemen en een tandpasta tablet te ontwikkelen. Speciaal voor kinderen. Zonder chemicaliën, en zonder microplastic. Om van tandenpoetsen weer een feestje te maken. Voor het hele gezin.

Fairytabs biedt een lijn met verzorgingsproducten voor kinderen. Deze producten zijn zo ontworpen dat ieder artikel hen meeneemt in een nieuw verhaal, een nieuw avontuur.

Het begint allemaal met tandpastatabletten, een nieuwe manier van tandenpoetsen voor kinderen. Daarnaast lanceert Fairytabs een startpakket meteen bijpassende tandenborstel, beker en een potje voor det abletten.

Deze bestaan allemaal volledig uit natuurlijke ingrediënten en materialen en zijn duurzaam geproduceerd.

 

Reduceren van microplastics in tandpasta en gebruik van schadelijke verpakkingsmaterialen, echter dit voor kinderen om ze (on)bewust te laten mee helpen aan een betere wereld  

Peter
Auteur
Na jaren internationaal freelancen voor een aantal internationale merken werd het voor mij in 2020 tijd om zélf te werken aan een eigen internationaal merk. Met een duidelijke missie zet ik met Fairytabs een change making brand neer waar de strijd tussen ouder en kind zal berusten. Fairytabs ontwikkelt (duurzame) tandpasta tabletten die van de 4 minuten per dag samen een feestje maken in plaats van een strijd. Van tandenpoetslied- en challenge tot de wereld en verhalen van Otis, Joni & Zeppe.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden