FairFriends 

Een wereld vol eerlijke en duurzame producten

Steeds meer prachtige producten worden met groot respect voor mens, natuur en planeet gemaakt. Met passie en liefde geproduceerd en... voor consumenten lastig te vinden! 

FairFriends maakt het makkelijk om voor een duurzaam en sociaal product te kiezen. Zoeken naar deze pareltjes tussen een enorme hoeveelheid ‘gewone’ producten is verleden tijd. We presenteren een wereld vol eerlijke producten zoals het hoort. Mét een aansprekend en transparant verhaal over de herkomst en de missie van de leverancier.

FairFriends won in 2012 de ASN bank Wereldprijs, sloten vele lessen wijzer in 2014 de digitale deuren en heropenden eind 2018 onze nieuwe, moderne shop.

Ben jij een gepassioneerde (sociale) ondernemer met aansprekende eerlijke, duurzame producten? Stuur ons een bericht en we vertellen je wat de mogelijkheden zijn. We kunnen je naast een online verkoopkanaal ook aanvullende diensten bieden, zoals logistieke afhandeling.

Ben je een duurzame en sociale wereldburger met een bruisend leven? Dan nodigen we je van harte uit om FairFriends te bezoeken.

FairFriends vergroot de duurzame en sociale impact van ondernemers die met groot respect voor mens, natuur en planeet produceren door (verkoop)processen te bundelen en daarmee een breder publiek te bereiken tegen lagere kosten. Samen sterk!

Profile picture for user FairFriends
Marcel
Auteur
Een wereld vol eerlijke producten!
Be Fair, Buy Fair
Wereldprijs

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2012

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden