ExceptionAll 

Met een groep slimme, bijzondere mensen leveren we goed & goedkoop advies, training & helpdesk voor eindgebruikers van digitale zorgmiddelen

Digitale middelen in de zorg worden steeds gewoner. Elektronische cliëntendossiers, beeldbelconsulten, internettoegang en digitale tv voor bewoners van heel gewoon geworden.

Dit maakt het leven van de cliënt, als het goed is, leuker, gezonder en gemakkelijker. Toch zijn digitale middelen in de zorg nog niet altijd een succes. Dat kan liggen aan gebrek van betrokkenheid van eindgebruikers, maar ook aan gebrek aan hulp als ze vastlopen met hun middelen.

Dat kan beter, vonden wij. Dus wij starten ExceptionAll. Ons doel: iedereen helpen optimaal gebruik te maken van digitale middelen in de zorg. Door advies, communicatie, training of het bieden van een helpdeskservice.

Cliënten helpen cliënten

Waar het mogelijk is leveren we deze diensten niet alleen aan, maar ook mét de cliënten van de zorgorganisatie. Zo helpen cliënten hun mede-cliënten met al hun vragen over digitale middelen. We ondersteunen deze cliënten natuurlijk met onze eigen helpdeskprofessionals.

Ons team bestaat voor een groot deel uit mensen die het op de arbeidsmarkt moeilijker hebben dan anderen. Zo leveren we onze diensten kosteneffectief, met mensen die de zorg van binnenuit kennen.

We willen impact maken op twee vlakken. In de eerste plaats willen we mensen met een zorgvraag zo zelfstandig mogelijk laten omgaan met digitale middelen die hun leven makkelijker, gezonder of leuker kunnen maken. In de tweede plaats willen we mensen die anders misschien niet zo makkelijk een plekje zouden vinden op de arbeidsmarkt een baan bieden die past bij hun vaardigheden. Omdat deze mensen vaak zelf een zorgvraag hebben zijn ze, als ervaringsdeskundigen, als geen ander in staat om onze klanten te helpen.

Profile picture for user maartjevanhees_56236
Maartje
Auteur
De afgelopen jaren heb ik veel mogen werken aan digitaliseringsprojecten in de zorg, vooral in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Simpel gezegd: projecten waarbij computerprogramma's, websites, apps of andere digitale middelen direct in de zorg werden ingezet voor de verpleging of begeleiding van mensen. Daarbij vielen me twee dingen op. Het eerste was dat er veel projecten mislukken omdat er te weinig aandacht is voor de coaching en begeleiding van de eindgebruikers: de zorgmedewerkers en de cliënten. Er zijn altijd zoveel meer vragen dat het management vooraf inschat, en er kunnen altijd storingen optreden. Dan is het belangrijk dat mensen met hun vragen ergens terecht kunnen. Het tweede: ouderen en mensen met een beperking kunnen vaak zoveel meer dan anderen denken. Omdat het zonde is om al dat "menselijk kapitaal" weg te gooien en om zoveel digitale vernieuwinge in de zorg te zien mislukken, ben ik ExceptionAll gestart. Samen met een groep slimme mensen - waarvan sommigen toevallig een beperking hebben - leveren we advies, trainings- en instructiematerialen, trainingen en helpdeskdiensten speciaal gericht op de eindgebruikers van digitale middelen in de zorg. Of nog beter: we helpen zorgorganisaties om zelf hun cliënten te mobiliseren zodat zij hun mede-cliënten met hun vragen kunnen helpen!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden