Evan 

Ga met evan op avontuur en beleef een groene roadtrip in een volledig elektrische camper.

evan

Electric vanlife

evan richt zich op het ombouwen van nostalgische campervans naar een volledig elektrische versie om ze vervolgens met iedereen te delen door ze te verhuren. Dat betekent het verwijderen van de fossiele aandrijflijn en brandstoftank en deze vervangen door een elektrische aandrijflijn en batterijen. Tel daar de installatie van zonnepanelen op het dak bij op en je hebt een volledig elektrische en modern aangedreven campervan met mini-tankstation op het dak.

Klaar voor de start...

In 2020 gaan we van start met de eerste campervans, om vervolgens duurzaam reizen voor meer mensen mogelijk te maken. Dit doen we door he tenthousiasme voor elektrisch rijden en duurzaam reizen aan te wakkeren, maar ook door slim gebruik te maken van bestaande voertuigen en materialen en deze met zoveel mogelijk mensen te delen! Inmiddels rijdt onze eerste T2 trots en elektrisch door Nederland.

Profile picture for user pjotr.sillekens_93676
Pjotr
Auteur
Ik ben Pjotr, adviseur duurzame mobiliteit en fan van onze blauwe aardbol. Met evan ben ik op een missie om campervans een duurzame upgrade te geven.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social