evan 

Ga op avontuur en beleef een groene roadtrip in een volledig elektrische camper.

Wij laten zien dat duurzaam reizen gaaf is!

Met evan bouwen we nostalgische campervans naar een volledig elektrische versie om ze vervolgens met iedereen te delen door ze te verhuren. Dat betekent het verwijderen van de fossiele aandrijflijn en brandstoftank en deze vervangen door een elektrische aandrijflijn en batterijen. Tel daar de installatie van zonnepanelen op het dak bij op en je hebt een volledig elektrische en modern aangedreven campervan met mini-tankstation op het dak.

Als je met ons op groene roadtrip gaat, sturen we je volledig voorbereid op pad. Je krijgt van een laadpas mee van een groene energieleverancier en alle tips en tricks rondom elektrisch rijden. Zo laten we iedereen zien dat reizen schoner, stiller en comfortabeler kan, zelfs met behoud van de romantische looks van retro campervans.

We zijn in 2020 dankzij een succesvolle crowdfunding gestart met ons eerste elektrische busje, een Volkswagen T2b uit 1979. Deze heeft inmiddels al veel mooie groene roadtrips gemaakt, we willen dan ook graag meer busjes gaan ombouwen om nog meer mensen blij te kunnen maken met een duurzame reis!

Dubbele impact

Door bestaande campervans om te bouwen en ze met iedereen te delen maken we dubbele duurzame impact.

Allereerst zorgen we er zo voor dat bestaande producten en materialen niet verloren gaan. Door te vernieuwen wat er al is (zoals de gave T2 campervans) maken we de oude wereld klaar voor de wereld van morgen. Dat scheelt enorm in benodigde grondstoffen, en zorgt ervoor dat de busjes van toen op een gezonde en duurzame manier kunnen bijdragen aan de reislust van nu.

Daarnaast zorgen we ervoor dat bestaande producten zo goed mogelijk gebruikt worden. Door de busjes niet te verkopen maar juist aan zoveel mogelijk mensen mee te geven voor hun groene roadtrip, staan de busjes zo weinig mogelijk stil. Zo worden alle grondstoffen die gebruikt zijn om een busje te maken optimaal benut en maken we de (maatschappelijke) kosten van een stilstaand busje voor de deur zo klein mogelijk.

We willen laten zien dat duurzaam reizen nu al gewoon kan door slim gebruik te maken van wat er al is. Hoe meer mensen inzien en beleven dat groene roadtrips heel gaaf zijn, hoe meer impact we ook maken als het gaat om ons bewustzijn rondom reizen.

Zo willen we duurzaam reizen voor iedereen normaal maken.

Profile picture for user pjotr.sillekens_93676
Pjotr
Auteur
Ik ben Pjotr, fan van onze blauwe aardbol. Met evan ben ik op een missie om te laten zien dat duurzaam reizen echt mogelijk is met onze volledig elektrische campervans.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden