EnergyParty 

Ontdek samen met je vrienden de mogelijkheden om je energieverbruik te verlagen. Binnen 2 uur weet jij waarop je kan besparen en investeren.

EnergyParty Duurzaam Wijkinitiatief Den Haag Nederland 070Energiek Energie besparen

Veel mensen willen een energiezuinige woning maar weten niet waar te beginnen. Ze zoeken elkaar op tijdens verjaardagen of buurtborrels, praten over zonnepanelen, adviseren elkaar over goede installateurs en vertellen hoe je investeringen snel kunt terug verdienen.

Samen Duurzaam

Wij vinden persoonlijke gesprekken heel waardevol. Daarom organiseren wij bijeenkomsten waar minimaal 5 vrienden en/of buren elkaar vrijblijvend adviseren: de EnergyParty. Wij faciliteren het gesprek en de deelnemers adviseren elkaar aan de hand van eigen ervaringen en door ons meegebrachte kennis.

Onze EnergyParty's worden dikwijls in huiselijke sfeer georganiseerd, maar ook bij kantoren, gemeentes en scholen. Naast bijeenkomsten in het Nederlands, bieden wij de EnergyParty ook aan in het Engels.

Waarom een EnergyParty?

  • Je weet niet waar je moet beginnen met het energiezuiniger maken van je woning.
  • Je zoekt naar besparingsmogelijkheden op je energierekening of je wilt zelf energie opwekken. 
  • Je hoort graag de goede ervaringen uit jouw netwerk 
  • Je wilt meer informatie over de financieringsmogelijkheden (o.a. leningen en subsidies) en de terugverdientijd.

Organiseer zelf een EnergyParty

Ga zelf aan de slag met duurzaamheid en organiseer een gratis EnergyParty bij jou thuis of op locatie. De EnergyParty duurt twee uur en vindt meestal ’s avonds plaats van 20:00 tot 22:00.

Den Haag en vele anderen

In de gemeente Den Haag zijn we al 4 jaar actief. Inmiddels worden we steeds vaker opgemerkt door andere gemeentes. Zo hebben we ook EnergyParty georganiseerd in Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Ede en Leiden. We kunnen in elke gemeente mensen opleiden die EnergyParty's willen geven. 

Wil je meer informatie of wil je ons iets vragen? Neem dan contact met ons op.

Profile picture for user info_84234
Alexander
Auteur
Als adviseur duurzaam bouwen hou ik me bezig met vernieuwende duurzame energieconcepten voor zowel woningen als de utiliteitsbouw. Om niet alleen zaken uit te denken maar ook echt vanuit de praktijk met mijn voeten in de klei te staan, heb ik mijn 3 laagsbovenwoning zelf uitgebreid verduurzaamd. Deze ervaring deel ik tijdens open dagen om niet, met buren en wijkbewoners. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de verduurzaming in Den Haag. Binnen de EnergyParty word ik gedreven om, door collectief in te kopen, de macht terug te brengen bij de consument.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social