Ekoshop Tillvaro 

Eco-webshop met breed assortiment voor jong en oud. Met de leukste hipste duurzame producten, veelal met Zweeds tintje.

Via mijn webshop bied ik mensen prachtige, duurzame producten aan. Hetzij nieuw of tweedehands. Mijn merken zijn kleine duurzame Europese bedrijven met nadruk op Zweedse. Ook voor startende (hobbymatige) Nederlandse ondernemers is er plek. Mijn webshop heeft een breed assortiment, zoals kleding (kinderen en volwassenen), speelgoed, eten, woonaccessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en meer.  Je vindt hier veel leuke hippe duurzame eco producten. Met mijn passie voor Zweden en Scandinavië wil ik mensen laten zien en ervaren dat duurzaamheid het “geitenwollensokken imago” allang gepasseerd is. En dat online winkelen helemaal niet onpersoonlijk hoeft te zijn.

Met mijn eco-webshop wil ik graag de volgende duurzame impact maken:       

  • Dat duurzaamheid leuk én hip kan zijn. Naast kwaliteit is ook hoe leuk iemand het product vindt belangrijk. Hoe leuker… hoe langer je er mee wilt doen. En ook hoe sneller iemand anders het wil hergebruiken.
  • Met een breed betaalbaar assortiment, wil ik bijdragen om het aantal pakketjes dat nu vervoerd wordt, te laten verminderen. Mensen hoeven op deze manier minder bij verschillende bedrijven online te bestellen. In één bestelling kan het volgende zitten: een trui voor je kind, boxershort voor jezelf, een duurzaam speeltje voor je hond, een tweedehands boek voor je partner, houten verenstandaard als cadeau voor je neefje, afwasmiddel en douchegel voor in huis. Scheelt verpakkingskosten, vervoer etc.
  • Door duurzame producten aan te bieden die de aarde zo min mogelijk belasten. Maar ook dat je weet dat de producten bij Ekoshop Tillvaro van kleine duurzame Europese bedrijven komen.
  • Hoge service met persoonlijk en hartelijk contact. Sociale verbinding is een cruciale factor in een duurzame wereld. Als je je gehoord / gezien voelt, zit je beter in je vel. Daar wil ik ook een klein steentje aan bijdragen.
Profile picture for user Ekoshop Tillvaro
Anja
Auteur
Graag te vinden in de natuur. Gek op duurzame producten. Vind duurzaamheid belangrijk. Werkte vroeger als ecologisch adviseur bij de overheid. Tegenwoordig run ik met veel passie een eco-webshop. Waar ik mijn liefde voor Zweden ook nog in kwijt kan. Perfecte combi!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden