eek coffee 

More than just great coffee
EEK, More than just great coffee!

Ons verhaal

Of het nu koffie, thee of cacao is, bij EEK zijn we gek op mooie levensmiddelen met bijzondere verhalen.

More than just great coffee!

EEK is dus meer dan alleen maar lekkere koffie. Bij EEK is het onze missie om koffieliefhebbers op de meest duurzame manier te laten kennismaken met de lekkerste koffie variaties. Van premium koffieblends tot aan de mooiste specialty coffees, rechtstreeks van de plantage.

Daarom doen wij zaken op basis van vijf duurzame principes:

1. Traceerbaar

2. Eerlijk & Transparant

3. Lokaal & Vers gebrand

4. 100% Natuurlijk

5. Klimaat Positief

C O F F E E   T O   C H A N G E   T H E   W O R L D !

Klimaat Positief

Om een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld, hebben we de eekpremie bedacht, € 0,50 per kilo koffie. Van de helft planten we bomen en de rest investeren we in duurzame zon- en windenergieprojecten. Zo compenseren wij minimaal 3 keer de Co2 uitstoot van 1 kilo koffie, zodat we Klimaat Positief zijn. #Positive Energy

Onze duurzame principes nader toegelicht:

1. Traceerbaar

De herkomst van onze koffie is bekend, omdat ze Rainforest Alliance of biologisch gecertificeerd is en onze specialty coffee rechtstreeks traceerbaar is ingekocht.

2. Eerlijk & Transparant

Samen met onze partners werken wij duurzaam en bewust aan onze producten, daar hoort transparantie en een eerlijke beloning voor de koffieboer bij.

3. Lokaal & Vers gebrand

Wij leveren onze koffie lokaal en vers gebrand. Vers betekent bij ons niet ouder dan 9 weken. Koffie is namelijk het lekkerst van 14 tot 90 dagen na het branden.

4. 100% Natuurlijk

We Love Nature, daarom kiezen wij voor kwaliteit en zijn onze producten 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. #Gezond&Lekker

5. Klimaat Positief

 

C O F F E E   TO   C H A N G E   T H E   W O R L D !

Eek
Auteur
Wij, de 4 oprichters van EEK COFFEE zijn al 30 jaar vrienden van elkaar, allemaal vaders en we wilden graag iets goeds doen voor hun toekomst. Eek coffee bestaat sinds 2015 en in 2020 dus 5 jaar. We willen een open platform zijn voor jonge ondernemers en zoeken partners met marketing, communicatie en sales ervaring om ons plan naar het volgende niveau te brengen. Denk je ons te kunnen helpen om EEK naar een hoger plan te tillen, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden