Ecomondo 

Eco • Fair • Circulair • ZeroWaste webshop | Duurzame relatiegeschenken

ecomondo eco webshop

ECOMONDO is een eco webshop met zerowaste producten. Je vind er duurzame cadeaus met een goed verhaal, mooie waterflessen, koffiebekers en lunchboxen, solarlampen en laders, producten voor energiebesparing, ecologische schoonmaakproducten, maar ook innovatieve producten om je plasticverbruik te verminderen en om afval te scheiden. Kun je geen keuze maken, dan kun je altijd een EcoCadeaubon kopen. Het tegoed of een deel ervan kun je ook schenken aan een goed doel. 

Producten van circulaire ondernemers & social enterprises

Bij Ecomondo vind je veel producten van circulair & sociaal ondernemers zoals Dopper, WakaWaka, Kromkommer, Healthy Seas, Seepje, Tulper, BinBang, Sweet Heroes en de oesterzwammen Growkit van Rotterzwam. Maar je vind er ook mooie producten uit het buitenland zoals Casagami, rCUP koffiebekers, Klean Kanteen en Eco Lunchbox.

Circulair inkopen

Ondernemers en organisaties met een duurzame ambitie kunnen er plasticvrije en duurzame relatiegeschenken kopen, zaadbommen of originele producten voor kerstpakketten. We helpen bedrijven minder plastic te gebruiken door herbruikbare waterflessen en koffiebekers te leveren of een watertappunt te installeren.

Plasticvrij

Ecomondo heeft een groot assortiment producten waarmee je je plastic footprint kunt verkleinen. Goede alternatieven zoals de Luffa, Bees Wrap's, Food Huggers, Stasherbag, Menstruatie Cups, Ecoffee Cup, etc. Pakketten die we maken van onze 'reused boxes' zijn plasticvrij, ook de vulmaterialen!

Clean Oceans

Ecomondo zet zich actief in om plasticvervuiling en zwerfaval te voorkomen. We zijn trots om verkooppunt te zijn van Healthy Seas sokken van o.a. gerecyclede visnetten, de Coraball en de GuppyFriend waarmee je plastic microvezels uit de wasmachine opvangt. We werken samen met By the Ocean we Unite en Grondstofjutters om plastic awareness te creëren. We steunen regelmatig projecten met producten zoals de Beach Cleanup van Stichting de Noordzee of Sea Shepherd. Met jouw aankoop kunnen we dus verschilmaken voor de wereld van morgen...

Profile picture for user Leon Goedhart
Leon
Auteur
Oprichter van Ecomondo, een eco webshop met eco, bio en circulaire producten. Op jonge leeftijd was ik al actief met het beschermen van natuur en bomen. Later heb ik in de vakantiemaanden gewerkt op een biologisch dynamische boerderij waar ik pas echt kennismaakte met natuur en duurzaamheid. Na 15 jaar te hebben gewerkt als grafisch ontwerper van duurzaam drukwerk heb ik in 2013 ecomondo opgericht om te laten zien dat duurzaam ook voordelig en leuk kan zijn. Ik doe al 15 jaar aan beach clean-ups en zet me in tegen plasticvervuiling, alleen door het geven van workshops plasticawareness maar ook met o.a. Grondstofjutters, By the Ocean we Unite en de Plastic Avengers. Met Ecomondo heb ik de GuppyFriend en de Coraball naar Nederland gehaald. Af en toe organiseer ik workshops om onze plastic footprint te verkleinen, en om mensen, bedrijven en festivals bewustzijn bij te brengen en te inspireren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social