Ecomondo 

Eco & ZeroWaste webshop | Duurzame relatiegeschenken
ecomondo eco webshop

ECOMONDO is een duurzame webshop én winkel met ecologische en zerowaste producten. Je vindt er duurzame cadeaus met een goed verhaal en innovatieve producten om te minderen met plastic. Kun je geen keuze maken, dan kun je er altijd een EcoCadeaubon kopen. Het tegoed of een deel ervan kun je ook schenken aan een goed doel.

Producten van circulaire ondernemers & social enterprises

Laat je inspireren door producten van circulair & sociaal ondernemers zoals Dopper, WakaWaka, Foekje Fleur, Healthy Seas, Seepje, shampoo bars van Kusala en de oesterzwammen Growkit van Rotterzwam, Circular Cup koffiebekers en eigen producten van Ecomondo.

Circulair inkopen

Ondernemers en organisaties met een duurzame ambitie kunnen er plasticvrije en duurzame relatiegeschenken kopen, zaadbommen of originele producten voor kerstpakketten. We helpen bedrijven minder plastic te gebruiken door herbruikbare waterflessen en koffiebekers te leveren, ook bedrukt met logo.

Clean Oceans

Ecomondo zet zich actief in om plasticvervuiling en zwerfaval te voorkomen. We zijn trots om verkooppunt te zijn van Healthy Seas sokken van o.a. gerecyclede visnetten en de GuppyFriend waarmee je plastic microvezels uit de wasmachine opvangt. We werken samen met The Ocean Movement en Grondstofjutters om plastic awareness te creëren. We steunen regelmatig projecten zoals Beach Cleanups en goede doelen zoals Sea Shepherd en Urban Street Forest.

Plasticvrij

Ecomondo heeft een groot assortiment producten waarmee je je plastic footprint kunt verkleinen. We bieden goede alternatieven zoals de Luffa, Bees Wrap's, Food Huggers, Stasherbag, Menstruatie Cups, etc. De pakketten die we maken van onze 'reused boxes' zijn plasticvrij, ook de vulmaterialen! We verzenden ze klimaatneutraal met fietskoeriers. Met jouw aankoop kunnen we dus verschilmaken voor de wereld van morgen...

Profile picture for user Leon Goedhart
Leon
Auteur
Oprichter van Ecomondo, één van de eerste ecologische en zero waste webshops met de beste circulaire en plasticvrije producten uit binnen- en buitenland. Naast de duurzame webshop voor consumenten en bedrijven zet ik me al sinds 2005 in tegen plasticvervuiling, o.a. door het organiseren van beach cleanups. Regelmatig werken we samen met o.a. Grondstofjutters, The Ocean Movement en Plastic Avengers.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden