E-Trailer 

Veilig en comfortabel op vakantie met de E-Trailer app! Via je smartphone op de hoogte blijven van de status van je caravan of camper.

Wat is het E-Trailer systeem!

E-Trailer geeft u via de E-Trailer app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het E-Trailer systeem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan. Het systeem heeft meerdere functionaliteiten. Zo worden bijvoorbeeld de banden tijdens de reis gecontroleerd om u op de hoogte te houden van de bandenspanning, ziet u voor vertrek uw huidige kogeldruk, weet u altijd de inhoud van uw gasfles of watertank en meer! Nieuwsgierig naar welke modules u nog meer kunt gebruiken? Klik hier voor een overzicht van alle modules of bekijk de video!

De start van E-Trailer

E-Trailer is gestart in februari 2015 door twee studenten van de TU Delft, Rick Lenssen en Boy Trip. Boy heeft in 2013 het bestuur gedaan van Europa’s grootste hightech incubator, YES!Delft. Tijdens dit bestuursjaar heeft hij kennis en ervaring opgedaan in de wereld van ondernemerschap. Rick heeft in 2012 en 2013 fulltime gebouwd aan Nuna7, de zonne-auto van het Nuon Solar Team. Inmiddels doet E-Trailer internationaal zaken met een aantal van de grootste camper- en caravan fabrikanten.

E-Trailer heeft in 2015 de publieksprijs van de Voor de Wereld van Morgen gewonnen. Dankzij de winst hebben we ons eerste prototype kunnen maken. In 2022 is E-Trailer 19e geworden in de KVK Innovatie Top 100.

Profile picture for user boytrip@live.nl
Boy
Auteur
E-Trailer is gestart in februari 2015 door twee studenten van de TU Delft, Rick Lenssen en Boy Trip. Boy heeft in 2013 het bestuur gedaan van Europa’s grootste hightech incubator, YES!Delft. Tijdens dit bestuursjaar heeft hij kennis en ervaring opgedaan in de wereld van ondernemerschap. Rick heeft in 2012 en 2013 fulltime gebouwd aan Nuna7, de zonne-auto van het Nuon Solar Team. Met Nuna7 is Rick wereld kampioen geworden bij de World Solar Challenge in Australië. De ondernemerschap kennis van Boy, gecombineerd met de elektrotechnische kennis van Rick maakt dit het perfecte team om E-Trailer tot een groots succes te maken.

Met de E-Trailer App bent u constant op de hoogte van de status van uw caravan of camper. Deze informatie is zichtbaar in onze gratis app die eenvoudig op uw eigen smartphone of tablet te installeren is.

Het systeem is geheel naar eigen interesse uit te breiden. Er zijn een aantal mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld op de hoogte gehouden worden van de actuele bandenspanning en kunt u gemakkelijk zien of uw caravan of camper al waterpas staat.
Wereldprijs

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2015

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden