Duurzame Kinderkamer Stylist 

Styling en inhoudelijk advies over duurzame kinderkamerinrichting

Een Duurzame Kinderkamer

Als Duurzame Kinderkamer Stylist richt ik mij op één van de leukste plekjes in huis, de baby- en kinderkamer. Ik geef styling- en inhoudelijk advies over hoe je een kinderkamer fijn, duurzaam en veilig inricht. Mijn missie is om te laten zien hoe leuk, makkelijk en mooi duurzaam inrichten is. Ik breng mooi en duurzaam bij elkaar.

Duurzame Kinderkamer Stylist

De werkwijze van de Duurzame Kinderkamer Stylist is uniek. Ik ga uit van wat er al in huis is en wat hergebruikt kan worden. Lang niet alles hoeft nieuw in een kinderkamer. Een duurzame kinderkamer is een kamertje dat groeit, net als een kind. Is er nog iets nodig? Dan kies ik voor natuurlijke materialen en accessoires die tijdloos zijn en lang meegaan.

Zo creëer ik een Duurzame Kinderkamer die staat voor een mix tussen hergebruik en nieuw, aandacht voor natuurlijke en duurzame materialen en goed is voor mens en milieu. Een mooie kamer voor nu en in de toekomst.

Waarom is een Duurzame Kinderkamer belangrijk

Het is belangrijk om je kindje te laten slapen in een omgeving met zo min mogelijke schadelijke stoffen. Zeker als een kindje klein is, wordt er veel tijd in een kamertje doorgebacht. Door het kiezen voor natuurlijke materialen, slaapt een kindje in een veillige omgeving.

Voor wie werkt de Duurzame Kinderkamer Stylist

Particulieren, bedrijven, merken, winkels, bloggers, webshops en beursorganisaties. 

Er zijn meerdere samenwerkingen mogelijk: fotostyling, productstyling, styling advies, samenstellen van moodboards en stijlkaarten, gastblogs, vaste columns of gast columns, product blogs, winacties, presentaties, stylen van duurzame kamers op locatie en tips- en inhoudelijk advies over duurzaam inrichten.

 

 

 

Profile picture for user annemarie_89042
Annemarie
Auteur
Na mijn opleiding Interieur Stylist, ben ik op zoek gegaan naar wat de mogelijkheden zijn om duurzaam in te richten. Ik ben in 2018 de Duurzame Kinderkamer Stylist gestart. Mijn expertise is styling en duurzaam samenbrengen. Ik woon- en werk in Amstelveen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website