Duurzame events en catering 

Het leven vieren, dat vinden wij veel waard. Tegelijkertijd vinden we het net zo belangrijk om goed voor deze aarde te zorgen.

Mañana Nijmegen is een duurzaam initiatief dat zich inzet voor de wereld van morgen. Het leven vieren, dat vinden wij veel waard. Tegelijkertijd vinden we het net zo belangrijk om goed voor deze aarde te zorgen. Daarom verzorgen wij met veel liefde duurzame feestjes. Een babyshower, verjaardagsfeestje, walking dinner, bedrijfsborrel of gewoon een lunch in het park? Wij organiseren het! Ook organiseren we pop-up events in het groen. Op de allermooiste locaties verzorgen wij duurzame diners, bierproeverijen of brunches. Voor het samenstellen van de gerechten werken we samen met lokale leveranciers die, net als wij, de zorg voor onze aarde hoog op hun prioriteitenlijstje hebben staan. Tegelijkertijd hebben we via social media een mooie community opgebouwd waar we duurzame tips en nieuwtjes delen.

Mañana Nijmegen biedt duurzame events en catering, dit betekent dat:  

  • al onze gerechten vegetarisch of veganistisch zijn
  • al onze maaltijden verpakkingsvrij bereid worden
  • al onze maaltijden worden gemaakt met lokale biologische groentes en eerlijke producten
  • al onze maaltijden verpakkingsvrij met jou mee worden gegeven.
  • we samenwerken met lokale leveranciers die, net als wij, de zorg voor onze aarde hoog op hun prioriteitenlijstje hebben staan
  • locaties waar we onze events organiseren zijn groen en inspirerend zijn

In de toekomst hopen we ons bedrijf uit te bouwen om nog meer mensen te inspireren duurzamer te leven. Zo willen we graag met lokale (food)festivals samenwerken en hen voorzien van herbruikbare borden, glazen en bestek. Een ander doel is om in de toekomst (meer) te gaan werken met producten die weggegooid zouden gaan worden, bijvoorbeeld bij de lokale supermarkten en groenteboeren.

Profile picture for user info_93243
Mañana Nijmegen
Auteur
Wij zijn Birgit en Marleen, oftewel: Mañana Nijmegen. Samen runnen wij een duurzaam startend bedrijf die zich inzet voor de wereld van morgen. We bieden duurzame events en catering aan waarmee we hopen anderen te inspireren dat duurzaam leven hartstikke leuk kan zijn!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden