Duurzame en gezonde afhaalmaaltijden 

De eerste stap die we zetten met Mañana Mañana is het aanbieden van duurzame en gezonde take-away maaltijden om bewustwording te creëren.

Mañana Mañana is een duurzaam initiatief dat zich inzet voor de wereld van morgen. De eerste stap die we zetten met Mañana Mañana is het aanbieden van duurzame en gezonde take-away maaltijden. Deze maaltijden zijn elke zondag af te halen. Zo kiezen we er bewust voor geen (single-use) verpakkingen te leveren. Voor nu vragen we de klant zijn eigen bakje(s) mee te nemen, tot we een geschikt bakje hebben kunnen vinden die herbruikbaar zijn. In de toekomst zal er dan gewerkt worden met een statiegeld systeem, zodat er geen verpakkingen verspilt worden. Voor het samenstellen van de maaltijden werken we samen met lokale leveranciers die, net als wij, de zorg voor onze aarde hoog op hun prioriteitenlijstje hebben staan.

Mañana Mañana biedt duurzame maaltijden, dit betekent dat:- al onze maaltijden vegetarisch of veganistisch zijn- al onze maaltijden verpakkingsvrij bereid worden- al onze maaltijden worden gemaakt met lokale biologische groentes en eerlijke producten- al onze maaltijden verpakkingsvrij met jou mee worden gegeven

In de toekomst hopen we ons bedrijf uit te bouwen om nog meer mensen te inspireren duurzamer te leven. Zo willen we graag met lokale (food)festivals samenwerken en hen voorzien van herbruikbare borden, glazen en bestek. We willen volledig plantaardige pop-up diners op 'groene' locaties gaan aanbieden om te laten zien dat eten zonder vlees, vis en zuivel lekker en leuk kan zijn. Een ander doel is om in de toekomst (meer) te gaan werken met producten die weggegooid zouden gaan worden, bijvoorbeeld bij de lokale supermarkten en groenteboeren. Tegelijkertijd zijn we bezig om via social media een community op te bouwen en hier duurzame tips en nieuwtjes te delen. 

Profile picture for user info_93243
Mañana Mañana
Auteur
Wij zijn Birgit en Marleen, oftewel: Mañana Mañana. Samen runnen wij een duurzaam startend bedrijf die zich inzet voor de wereld van morgen. We bieden duurzame en gezonde afhaalmaaltijden aan. Deze zijn vegetarisch/veganistisch, bereid met lokale en eerlijke producten en zonder verpakkingen en worden aan onze afnemers meegegeven in hun eigen herbruikbare bakje. We hebben veel dromen en ideeën voor de toekomst. Deze staan allemaal in het teken van bewustwording creëren bij onze medemens en het hiermee verduurzamen van onze wereld. Eén van de ambities is om eigen Mañana Mañana-bakjes eerlijk te ontwikkelen van een duurzaam materiaal, zoals RVS. Deze kunnen onze afnemers dan in een statiegeld-vorm bij ons lenen en weer retourneren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social