Dura Design 

The future of home improvement. Zo noemen wij het. Wij creëren samen met jou zorgeloos een slimme en duurzame woning.

Onze missie

Wij geloven dat de woning een sleutelrol speelt in het levensgeluk van mensen. Onze missie is om iedereen toegang te geven tot een slimme, veilige en duurzame woning. Dura Design helpt iedere consument zorgeloos bij het creëeren van een slimme en duurzame woning. Dit doen we door te inspireren, te adviseren en te ontzorgen voor, tijdens en na de bouw. Binnen 5 jaar willen wij bekend staan als dé meest innovatieve, creatieve en leukste verbouwer van Nederland. 

Uitdaging

De opgave van de energietransitie is een van de grootste transities ooit in Nederland. Om in 2050 volledige op duurzame energie te draaien is er 80-95% emissiereductie nodig ten opzicht van 1990. Energiebesparing in de gebouwde omgeving is de basis hiervoor, met een reductiepotentieel van 30%. Opmerkelijk genoeg ziet slechts 2% van de Nederlanders deze uitdaging ook daadwerkelijk als dé grote maatschappelijke uitdaging. Genoeg te doen dus, dachten wij. 

Met onze persoonlijk service en stijlvolle producten maken wij verbouwen een feestje. Een gave, duurzame en slimme woning in een handomdraai. En we ondersteunen op het gebied van financierings- & subsidie aanvraag. We zetten namelijk op een rij van welke financiering jij gebruik kan maken en we helpen je bij de aanvraag samen met onze partners. 

Om kwaliteit van onze producten en dienstverlening te waarborgen werken wij alleen met partners die voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria. Zij zijn namelijk altijd aangesloten bij een branchevereniging en voldoen aan één of meerdere certificeringen om deugdelijk werk af te leveren (o.a. VCA, ISO-9001, SKG-IKOB, KOMO, Zonnekeur Installateur). Zo kunnen wij bovendien goede product & installatie garantie(s) bieden.  

Historisch bankgebouw met Groendak en zonnepanelen

Voor een klant in Almere hebben wij onlangs een historisch bankgebouw totaal gerenoveerd. De eigenaren wonen en werken in dit pand. Eigenaar Hans was erg enthousiast over het resultaatHij bespaart nu eenvoudig jaarlijks ruim 800,- door zonnepanelen. 

“Joost en Erik hebben ons huis een perfecte “groene facelift” gegeven. Groendak, zonnepanelen, nieuwe kozijnen en nog veel meer! Een ingewikkelde operatie waar wij geen omkijken naar hadden - Hans uit Almere”

Treehouse

Jaren geleden werden wij geinspireerd door het Amerikaanse bedrijf Treehouse. Dit bedrijf heeft een aantal bouwmarkten met duurzame producten en diensten die mensen helpt de woning slimmer en duurzamer te maken. Zij maken het verduurzamen van je woning opeens 'cool' met mooie producten, uiterst persoonlijk benadering en inspiratievolle workshops. Op dit idee hebben wij ons concept sindsdien gebaseerd. Er zijn adviesbureaus, aannemers en installateurs maar een combinatie zoals wij die bieden bestaat nog niet. Een combinatie van persoonlijk advies, uitvoeringsbegeleiding en nazorg met als resultaat: een slimme, veilige en duurzame woning. Wie wil dat nou niet?!

Meer weten? Kijk op www.duradesign.nl voor meer inspiratie!

De woning verduurzamen, oftewel de plek waar je het meeste bent gedurende je leven. Door je woning te verduurzamen creëer je meer comfort en draag je je steentje bij aan een duurzame wereld. Daarnaast levert het je natuurlijk maandelijks veel besparing op!

Profile picture for user erik@duradesign.nl
Erik
Auteur
Ik ben al een aantal jaar werkzaam als adviseur op het gebied van duurzame energie en mobiliteit. Ik heb een passie voor ondernemen en wil graag maatschappelijk impact maken. Met Dura Design wil ik een grote bijdrage leveren aan de energietransitie. Ik hoop dat wij via de wereld van morgen anderen kunnen inspireren en geïnspireerd raken door bevlogen duurzame ondernemers, initiatieven, samenwerkingsverbanden en andere belanghebbenden.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden