de Gele Paraplu 

De Gele Paraplu: deel je geluk, het is gratis. Kleine acties in een grote wereld
Terras

de GELE PARAPLU.

De missie van de Gele Paraplu: Heel Nederlanders ervaar het kleine geluk.

De Gele Paraplu doet kleine acties in een grote wereld. Iedere kleien actie die geluk brengt in deze wereld is een wereld dichter bij gemeenschap. Ieder mens leeft in gemeenschap. Wij spreken elkaar aan op onze kracht van medemenselijkheid. Onze gemeenschap begint bij onszelf. Wij zaaien de zaatjes van geluk zodat onze kinderen de een veilige gemeenschap kunnen leven. Laten we gemeente stichters zijn in ons gezin, in onze straat, in ons dorp, in onze stad, in ons land, in onze wereld. Wij steken onze Gele Paraplu op als teken van deze Missie. Zodat door onze acties deze wereld samen gelukkig kan leven.  

Stuur een kaartje, bel iemand om te laten weten dat je van hem/haar houd, neem de tijd voor een praatje, glimlach, schaterlach, deel je vreugde. Wij zijn Rijk. Wij delen als gemeenschap en laten jou vreugde, vriendelijkheid en zorg stromen. Hou je Geluk, Vreugde en Liefde niet in. Jij bent prachtig. Kleur ja acties tot liefdes Geel en samen doen we ze. de Gele Paraplu daagt ons uit uit om geluk te delen. Stuur het kaartje, bel, neem de tijd voor een gesprek. Laat je uitdagen het goede te doen in deze wereld. Wij zijn het waart.

voorbeeld: 

* Een blind man wil oversteken, Jij vraagt het! kan ik u helpen? 

* Een oude vrouw die haar boodschappen laat vallen, jij bukt om haar te helpen. 

Iedere dag zit vol met mogelijkheden om Geluk te delen.

Kijk om je heen en zie de ander, we hebben elkaar nodig. 

Zodat jou actie vandaag, de wereld mooier maakt. 

Vreemden die elkaar groeten, word een samenleving die een stap zet om elkaar hulp te bieden. Wij doen het samen. Wij kleuren de wereld. 

* Een van de acties van de Gele Paraplu is een gelukswinkel. Om 18.50 min. is het filmpje over de Gelukswinkel in Kampen te zien.

http://www.rtvoost.nl/tv/uitzending.aspx?uid=354539

Het Geluk ligt in ons. Als we Geluk delen ontstaat er een verbonding samenleving

 

 

Profile picture for user Rebekka van Ommen
Rebekka
Auteur
Mijn naam is Rebekka, brenger van geluk, voor Geluk kan je kiezen. Niet alle situaties zijn even makkelijk. Maar in iedere situatie hebben we een keuze. Laten we kiezen voor Geluk en dit delen. Zo word onze wereld mooi omdat we het samen doen.
Meer weten? fb: de Gele Paraplu.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 308 leden