De Batterijden App 

De app voor & door elektrische rijders, met álle essentiele info, verbindt aspirantkopers met bezitters voor eerlijk praktijkadvies en tips.

De Batterijden App is een elektrisch rijden-coach op zakformaat. Oók voor iedereen die over een elektrische auto droomt maar nog aarzelt.

Elektrisch rijden zit in de lift, maar de transitie van fossiele brandstof naar elektra kan sneller en soepeler. Het gros van de traditionele autoverkopers zijn nog niet 'om' of missen de knowhow, veel consumenten zitten (terecht) vol vragen met het risico dat ze bij voorbaat afhaken vanwege de vermeende drempels en beren op de weg. En automobilisten die al elektrisch rijden? Die moeten onderweg veelvuldig switchen tussen zeer diverse (navigatie)-apps, want momenteel geen enkele geeft inzicht op álle belangrijke kwesties, als beschikbare laadpalen, ideale route, geschikte laadpassen en de verschillende laadtarieven.

De Batterijden App is van het type one size fits all, welk merk of model je ook rijdt. Maar de app is er ook voor iedereen die GEEN elektrische auto heeft, want het kan geïnteresseerde aspirant-rijders in contact brengen met een autobezitter die hen al voorging op het duurzame pad. Want wie kan er eerlijkere informatie geven over bijvoorbeeld hoeveel kilometer die auto nu écht haalt op een volle accu, hoeveel gedoe laadpasjes zijn en wat elektrisch rijden voor jóu betekent? Eigenaren van de Batterijden App kunnen zich aanmelden als Elektrisch Ambassadeur. De app matcht vraagbaak en vragensteller op basis van locatie en beschikbaarheid, en dan kunnen de gebruikers zelf kiezen hoe de communicatie moet verlopen: via de app of misschien wel live, voor een proefritje?

De app is er voor onderweg en voor het gemak, maar alle functionaliteit komt uiteraard ook op een speciale website te staan.

Profile picture for user Plandelman
Anton
Auteur
Redacteur/journalist met groene vingers 2.0 en het rotsvaste geloof dat duurzaamheid per saldo de goedkoopste optie is. Zonnepanelen op het dak, regenton in de tuin, Bokashi-emmer in de keuken en en Nissan Leaf voor de deur. Opereert ook als superheld Plandelman, en motiveert zo anderen om samen het zwerfafvalprobleem aan te pakken en op te pikken. Check www.plandelen.nl en @plandelman op Insta.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 270 leden