Daily Baby Organics 

Wij geloven dat ieder kind recht heeft op gezonde voeding.

Wie zijn we?

Wij zijn Gaia en Fenna. Twee zusjes die samen de wereld een stukje beter willen maken. We kwamen op het idee van Daily Baby Organics toen Fenna vorig jaar kleine Zoë op de wereld zette. Na een paar maanden mocht de kleine vaste voeding proberen. Tot Fenna's verbazing was er alleen maar lang houdbare voeding verkrijgbaar. Dat moet anders. 

Visie

Wij willen, net als elke andere moeder, graag het beste voor onze kinderen. Wij geloven dat ieder kind recht heeft op gezonde voeding. 

Wat?

Daily Baby biedt biologische hapjes en maaltijden die net zo vers, lekker en gezond zijn als die je thuis zelf maakt. Zonder consessies te moeten doen met conservering zoals diepgevroren, citroenzuur of kapot gekookt met hoge temperaturen. En helemaal uitgebalanceerd zodat de kleintjes precies krijgen wat ze nodig hebben.

We kiezen bewust om al onze hapjes en maaltijden 100% plantaardig te maken. Dat is beter verteerbaar voor de kleintjes, beter voor het milieu en duurzaamheid en diervriendelijk.

Profile picture for user contact_93724
Fenna
Auteur
Wij zijn Gaia en Fenna. Twee zusjes die samen de wereld een stukje beter willen maken. Met onze achtergrond in marketing, communicatie en koken zijn we samen een perfect team om ons in te zetten voor onze missie; dat ieder kind recht heeft op gezonde voeding.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social