Daily Baby Organics 

Wij geloven dat ieder kind recht heeft op gezonde voeding.

Wie zijn we?

Wij zijn Gaia en Fenna. Twee zusjes die samen de wereld een stukje beter willen maken. We kwamen op het idee van Daily Baby Organics toen Fenna vorig jaar kleine Zoë op de wereld zette. Na een paar maanden mocht de kleine vaste voeding proberen. Tot Fenna's verbazing was er alleen maar lang houdbare voeding verkrijgbaar. Dat moet anders. 

Visie

Wij willen, net als elke andere moeder, graag het beste voor onze kinderen. Wij geloven dat ieder kind recht heeft op gezonde voeding. 

Wat?

Daily Baby biedt biologische hapjes en maaltijden die net zo vers, lekker en gezond zijn als die je thuis zelf maakt. Zonder consessies te moeten doen met conservering zoals diepgevroren, citroenzuur of kapot gekookt met hoge temperaturen. En helemaal uitgebalanceerd zodat de kleintjes precies krijgen wat ze nodig hebben.

We kiezen bewust om al onze hapjes en maaltijden 100% plantaardig te maken. Dat is beter verteerbaar voor de kleintjes, beter voor het milieu en duurzaamheid en diervriendelijk.

Hoe? 

Hoe we onze missie naleven? Door de beste en meest vers babyvoeding te maken voor de Nederlandse markt. Maar ook door onze samenwerking met Save the Children, zo doneren wij er verkochte maaltijd een "maaltijd" aan hen, zodat zij die kunnen geven aan kinderen die dat heel hard nodig hebben. 

Al onze hapjes en maaltijden zijn 100% biologisch én vegetarisch. Een keuze die we heel bewust hebben gemaakt. Het is niet alleen beter verteerbaar voor kleine kinderbuikjes, maar ook beter voor milieu , de dieren en de wereld. We willen zo duurzaam mogelijk zijn en kijken steeds hoe we duurzamer kunnen zijn en worden. Maar duurzaamheid kan ook slaan op mensen, want hoe ga je duurzaam met mensen om? Daarom werken wij samen met Save the Children, zodat we kinderen in binnen- en buitenland, kunnen helpen om goede voeding te krijgen. Kinderen die dat vanuit huis niet kunnen krijgen, krijgen dat op deze manier van ons.  Zo gaan wij dus duurzaam om met mensen. 

Profile picture for user contact_93724
Fenna
Auteur
Wij zijn Gaia en Fenna. Twee zusjes die samen de wereld een stukje beter willen maken. Met onze achtergrond in marketing, communicatie en koken zijn we samen een perfect team om ons in te zetten voor onze missie; dat ieder kind recht heeft op gezonde voeding.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden