CloudCuddle 

Een mobiele slaaptent voor fysiek en mentaal gehandicapte kinderen, zodat ook zij de vrijheid hebben op vakantie of een dagje weg te gaan!
CloudCuddle_Bedtent

Sinds juni 2017 is de CloudCuddle Junior op de markt en heeft al vele gezinnen een fijne vakantie, weekend weg of ziekenhuisopname gegeven.

In de toekomst willen we dit product ook aanpassen voor de ouderenzorg, een groeiende en behoevende markt die sinds de afschaffing van de zweedse band ook tegen grote problemen aanloopt om ouderen veilig en waardig in bed te kunnen laten slapen. Voor toelichting van het probleem, zie onderstaand filmpje:

CloudCuddle is voortgekomen uit 3 technische studenten die in samenwerking met een gezin met een gehandicapte zoon dit product hebben ontworpen. Dit idee hebben zij 2 jaar geleden ontwikkeld en zijn het momenteel aan het ontwikkelen om het naar planning in de zomer van 2017 te kunnen verkopen. In mei 2016 stond CloudCuddle op de 'Supportbeurs' in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier werd het ten tonele gestelde prototype met open armen ontvangen door vele enthousiaste gezinnen en ergotherapeuten, waar een klantenkring van 150 gezinnen uit is ontstaan voor de prototype testen. Het werd toen nogmaals bevestigd hoe groot de vraag bestaat naar een zodanig product. Hierin kwam niet alleen de vraag vanuit de gehandicaptezorg naar voren maar ook vooral uit de ouderenzorg door veel voorkomende problemen als bijvoorbeeld dementie. Ons doel: "Alle gehandicapten en ouderen over de gehele wereld de vrijheid geven overal op de wereld te kunnen slapen in een veilige slaapomgeving."

In het najaar van 2019 zal het onderzoek en de ontwikkeling naar de CloudCuddle voor ouderen gestart worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar tehuizen voor ouderen en financiele hulp om te kunnen starten met deze ontwikkeling.

Wij helpen kinderen en ouderen met mentale en fysieke handicaps overal veilig te kunnen slapen waar ze ook heen gaan. Dit is ook nog eens een grote lastenverlichting voor hun (mantel)zorgers.

Profile picture for user lotteleufkens_67504
Lotte
Auteur
Na werktuigbouwkunde aan de TU Delft te hebben gestudeerd besloot Lotte CloudCuddle op te zetten, wat reisbedden ontwikkelt en verkoopt aan gezinnen met gehandicapte kinderen.
Wereldprijs

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2016

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 315 leden