°Climatedeal 

Voor een vast bedrag per maand een gezond en energiezuinig huis

Je woning isoleren kan tijdrovend, frustrerend en duur zijn. °Climatedeal is van mening dat iedereen recht heeft op betaalbare en gemakkelijke toegang tot hoogwaardige en gezonde isolatiemaatregelen om zichzelf en hun familie een gezonde en energiezuinige woning te geven. Via de website kunnen klanten hun woning gezond isoleren zonder zorgen, verrassingen of kosten achteraf.

°Climatedeal is een groene aannemerij maar dan net iets anders. Het haalt natuurlijke isolatiematerialen uit de eco-niche en brengt de voordelen naar de massa via het platform inclusief financieringsmethode. Al vanaf €37,95 per maand je huis geïsoleerd met natuurlijke materialen. Goed voor je gezondheid en de planeet | Installatie, onderhoud en reparaties zijn inbegrepen.

De verduurzaming van je huis komt niet altijd ten goede van de gezondheid van het binnenklimaat. In veel gevallen wordt er, geprikkeld door onder andere lagere aanschafkosten van bijvoorbeeld glaswol of PIR, een spreekwoordelijke plastic zak over de woning geplaatst. Er wordt daarbij nog nauwelijks gekeken naar extra kosten voor gezondheidsproblemen en aanvullende ventilatiebehoefte als gevolg van een slecht binnenklimaat.

Daarnaast wordt er CO2 uitgestoten tijdens de productie van de meeste isolatiematerialen. En uit traditionele bouwmaterialen kunnen ook vluchtige stoffen komen. Dit kan en moet anders.

Daarom gaan we met natuurlijke materialen isoleren en bouwen. Om daarbij gebruik te maken van hun gunstige materiaaleigenschappen. En om met de natuurlijke isolatiematerialen CO2 te fixeren voor minimaal 75 jaar.

Een aangenaam en gelijkmatig leefklimaat in huis wordt onder andere bepaald door een stabiel vochtgehalte. En een goed geïsoleerd huis beschermt je niet alleen tegen koude, maar ook tegen oververhitting in de zomer. Facetten waar natuurlijk isolatiematerialen goed op scoren.

 

Profile picture for user Climatedeal
Joost
Auteur
Met de start-up °Climatedeal wil ik de voordelen van het natuurlijk isoleren van je huis op de kaart zetten. Ik ben opgeleid als architect in Delft en heb de afgelopen 10 jaar aan allerlei duurzame toekomstscenario's gewerkt. Ik heb er bewust voor gekozen om zelf de werkhandschoen op te pakken om woningen natuurlijk te verduurzamen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 306 leden