°Climatedeal en Ecobouwschool 

Ecologisch isoleren: laten doen of zelf doen

Je woning isoleren kan tijdrovend, frustrerend en duur zijn. °Climatedeal is van mening dat iedereen recht heeft op betaalbare en gemakkelijke toegang tot hoogwaardige en gezonde isolatiemaatregelen om zichzelf en hun familie een gezonde en energiezuinige woning te geven. Via de website kunnen klanten hun woning gezond isoleren zonder zorgen, verrassingen of kosten achteraf.

°Climatedeal is een groene aannemerij maar dan net iets anders. Het haalt natuurlijke isolatiematerialen uit de eco-niche en brengt de voordelen naar de massa via het platform inclusief financieringsmethode. Al vanaf €37,95 per maand je huis geïsoleerd met natuurlijke materialen. Goed voor je gezondheid en de planeet | Installatie, onderhoud en reparaties zijn inbegrepen.

De verduurzaming van je huis komt niet altijd ten goede van de gezondheid van het binnenklimaat. In veel gevallen wordt er, geprikkeld door onder andere lagere aanschafkosten van bijvoorbeeld glaswol of PIR, een spreekwoordelijke plastic zak over de woning geplaatst. Er wordt daarbij nog nauwelijks gekeken naar extra kosten voor gezondheidsproblemen en aanvullende ventilatiebehoefte als gevolg van een slecht binnenklimaat.

Daarnaast wordt er CO2 uitgestoten tijdens de productie van de meeste isolatiematerialen. En uit traditionele bouwmaterialen kunnen ook vluchtige stoffen komen. Dit kan en moet anders.

Daarom gaan we met natuurlijke materialen isoleren en bouwen. Om daarbij gebruik te maken van hun gunstige materiaaleigenschappen. En om met de natuurlijke isolatiematerialen CO2 te fixeren voor minimaal 75 jaar.

Een aangenaam en gelijkmatig leefklimaat in huis wordt onder andere bepaald door een stabiel vochtgehalte. En een goed geïsoleerd huis beschermt je niet alleen tegen koude, maar ook tegen oververhitting in de zomer. Facetten waar natuurlijk isolatiematerialen goed op scoren.

 

Profile picture for user Climatedeal
Joost
Auteur
°Climatedeal is een ecologisch isolatiebedrijf uit Rotterdam die jouw woning ecologisch en gezond isoleert met natuurlijke isolatiematerialen. Daarbij is het onze missie om jou en de planeet te laten profiteren. Zo krijg jij een gezond en energiezuinig binnenklimaat door de positieve eigenschappen van de natuurlijke isolatiematerialen. Het buitenklimaat profiteert mee door de CO2 opname van deze natuurlijke isolatiematerialen tijdens het 'groeien'. Vandaar de 'climatedeal'. Wij helpen jou in het hele proces van het maken en plaatsen van de 'bewuste' keuze van woningisolatie inclusief afwerking. Ook faciliteren wij je bij de aanvraag van subsidies voor de door ons geplaatste isolatiemaatregelen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden