Buurauto 

Buurauto is de elektrische auto die je deelt met je buren. Groen, vertrouwd, sociaal en goed voor jullie buurt.

Buurauto is de elektrische auto die je deelt met je buren of je buurt. Het is duurzaam, vertrouwd en goed voor jouw buurt én jouw portemonnee. Reserveren, openen/sluiten en afrekenen gaat heel makkelijk met een app op je mobiele telefoon.

Hoe werkt het?

Met een groepje buren of buurtgenoten sluit je een contract af met Buurauto. Het aantal huishoudens is afhankelijk van het aantal kilometers die de hele groep maakt en is in principe minimaal 20.000 km/jaar. Je kunt al deelnemen vanaf € 95,– per maand. Voorbeeld: Je kunt meedoen met vier huishoudens voor elk 5.000 km/jaar of met acht huishoudens voor elk 2.500 km/jaar, maar ook met één huishouden van 10.000 km/jaar, één van 5.000 km/jaar en twee van 2.500 km/jaar.

Het is heel transparant: op basis van de kilometers die je verwacht te rijden, betaal je elke maand een voorschot en worden de meer en minder kilometers verrekend. Buurauto regelt de elektrische auto, laadpaal en parkeerplaats (afhankelijk van de gemeentelijke regels) Buurauto kom je in steeds meer plaatsen tegen zoals: Amersfoort, Breda, Rotterdam en Den Haag. Buurauto is er ook voor bedrijven, energiecoöperaties of een combinatie hiervan. Wil je ook meedoen? Ga dan naar www.buurauto.nl 

Profile picture for user bas_88278
Bas
Auteur
Buurauto is opgericht door Johan Janse en Alex van der Woerd. Zij zetten zich vanuit overtuiging in voor minder én betere mobiliteit. Dit heeft geleid tot het concept van Buurauto dat steeds meer navolgers in het hele land krijgt.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social