Bundles 

Bundles biedt zuinige huishoudelijke apparatuur aan in een abonnement. Wij zorgen dat de apparaten goed worden gebruikt en hergebruikt.

Bundles wasmachine

In Nederland gooien we per jaar 1.300.000 wasmachines, drogers, vaatwassers en koffiezetapparaten weg. Dit moet anders. Het moet circulair! Wij geloven in een wereld waar alleen de beste apparaten worden gebruikt en hergebruikt. Wij ontwikkeleden daarom pay-per-use abonnementen. De apparaten zijn van topkwaliteit en gaan veel langer mee dan de standaard "wegwerp apparaten". Daarnaast gebruiken ze minder stroom, water en wasmiddel. De onderdelen zijn relatief makkelijk te vervangen en als een apparaat echt kapot is gaat deze terug naar de fabriek van onze partner waar de onderdelen worden gerecycled. Ons doel is om zoveel mogelijk Nederlandse huishoudens op een duurzame manier apparaten te laten gebruiken.

Sinds begin 2015 verkopen wij met ons bedrijf Bundles pay-per-use abonnementen op wasmachines, drogers en vaatwassers. Wij geloven dat het voor gebruikers, fabrikanten en het milieu leuker en beter is als iedereen duurzame kwaliteitsapparaten gaat gebruiken, een win-win-win situatie. Bovendien kunnen we met de Bundles Buddy (verbinding met het internet) zorgen dat het apparaat langer meegaat en minder energie, wasmiddel en water verbruikt.

Het Bundles koffieconcept

Eind 2017 lanceerde we het volgende serviceconcept. Samen met Moyee en Siemens gaan de strijd aan met cups, matige koffiekwaliteit, lage lonen voor boeren én e-waste van wegwerpapparaten. We ontwikkelden een concept om de hele keten te verbeteren, van boer tot apparaat tot kopje vers gemalen bonenkoffie. Hét koffie abonnement voor thuis of voor op de (kleine) zaak.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat de bonen van Moyee Coffee niet alleen verbouwt worden in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor de Siemens koffiemachine. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en upgrades de levensduur van de apparaten verlengen en meer waarde uit de apparaten halen.

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje koffie voor iedereen makkelijk en bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel kopjes koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt. Vergeijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan leuker!

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling

Profile picture for user dion.westerbos_75917
Wouter
Auteur
Hoi! Ik ben Wouter en ik geloof dat we samen een circulaire economie kunnen realiseren. Daarom stop ik nu al mijn passie en energie in Bundles.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social