BUBBLES 

Natuurlijke en eco-friendly verzorgingsproducten gemaakt met zorg en respect voor kinderen en de planeet.

BUBBLES is een lijn met verzorgingsproducten voor baby's en kinderen. De producten zijn volledig van natuurlijke oorsprong en de verpakking is circulair. Het zijn milde verzorgingsproducten die goed zijn voor kinderen en goed voor de planeet.

Goed zorgen voor kinderen en de planeet

De producten van Bubbles bevatten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Dit is beter voor kinderen en ook beter voor de waterwereld. Bij het gebruik van onze producten komen er namelijk geen schadelijke stoffen in het water terecht. Bubbles is speciaal ontwikkeld voor de nog gevoelige huid van kinderen en bevat uitsluitend milde en verzorgende natuurlijke en biologische ingrediënten. Alle producten zijn verpakt in flesjes die gemaakt zijn van bio-based plastic en voorzien zijn van een zuinige doseerpomp. Voor kids sluiten de producten ook nog eens perfect aan op hun belevingswereld. Denk aan vrolijke verpakkingen, een handig doseerpompje en heerlijk schuim. 

Bubbles zorgt ervoor dat elk verzorgingsmoment een klein feestje wordt met altijd een duurzaam tintje! Met deze duurzame touch wil Bubbles, samen met zijn watervriendjes, kinderen op een speelse manier leren hoe ze bij kunnen dragen aan het goed zorgen voor onze waterwereld.

NATRUE gecertificeerd

Voor de beste verzorging van hun kind, kunnen ouders vertrouwen op Bubbles! Bubbles bevat alleen puur natuurlijke ingrediënten waarmee de nog kwetsbare huid van het kind goed kan worden verzorgd en waarmee ook nog een steentje bij kan worden gedragen aan het goed zorgen voor de planeet. Omdat we het belangrijk vinden dat ouders blindelings kunnen vertrouwen op de goede kwaliteit van de producten, zijn de producten van Bubbles daarom gecertificeerd met het NATRUE label: een internationaal keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmeticaproducten. 

Onze missie 

De kwaliteit van de drinkwaterbronnen staat onder druk. Enerzijds door verontreininging anderzijds door steeds langere periodes van droogte. Omdat kinderen de toekomst zijn, vindt Bubbles het belangrijk dat zij veel meer betrokken worden bij het samen goed zorgen voor de planeet. Bubbles wil kinderen dan ook bijbrengen dat ook zij hun steentje bij kunnen dragen aan het goed zorgen voor onze waterwereld. Onder andere door bewuster om te gaan met waterverbruik en te letten op wat er door het afvoerputje wegspoelt. In en rond huis gebruiken we namelijk een heel scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn vervuilen ze ons water. Wat gebeurt er met het water van het schoonmaken, van het wassen van de kleren, van het onder de douche gaan. Waar blijft alles dat wegspoelt via het afvoerputje en wat zijn hier de gevolgen van voor het milieu? Het is belangrijk dat kinderen leren dat natuurlijke producten beter voor jezelf zijn en beter voor het milieu. 

Nog meer ouders en kinderen bewust maken!

De producten van Bubbles zijn 2 jaar geleden geïntroduceerd en nu al verkrijgbaar zowel binnen als buiten Nederland. Ouders en kinderen zijn tevreden en enthousiast! We hebben mooie samenwerkingen met zowel groothandels, winkels, webshops, kapperszaken en kinderboekenwinkels. We willen het productassortiment verder uit gaan breiden zodat we nog meer ouders en kinderen kunnen bereiken met onze producten en onze boodschap. Omdat we hier aanvullend budget voor nodig hebben is dit een belangrijke reden om mee te doen met de ASN Wereldprijs! Dit budget zou ik willen gebruiken om de productlijn verder uit te breiden en educatieve middelen gericht op kinderen te gaan ontwikkelen. Zodat we onze boodschap aan een grotere groep kinderen kunnen meegeven. Want jong geleerd is oud gedaan!

Wil je graag nog meer weten? Bekijk dan ook de film van Bubbles!  

Profile picture for user info_88771
Maike
Auteur
Maike is initiatiefnemer & eigenaar van Bubbles en moeder van 3 jongens. Voor de toekomst van onze kinderen vindt zij dat we SAMEN -jong en oud- onze planeet en onze kinderen goed moeten verzorgen. Met Bubbles worden de dagelijkse verzorgingsroutines leuk en ontspannen en zorg je goed voor onze waterwereld. Bubbles leert kinderen hiervoor de goede gewoontes om in huis bewust met water om te gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 308 leden