BrushKeeper en EcoBrush 

De Meest duurzame verfkwast! Altijd een soepele kwast in huis en nooit meer weggooikwasten. Een mooi Eco-Kado!

Brushkeeper B.V. ontwikkelt en produceert handige opbergsystemen voor verfkwasten zodat deze veel langer mee gaan, chemisch afval wordt geminimaliseerd en weggooi-kwasten niet meer nodig zijn. Met Brushkeeper heb je altijd een soepele professionele kwast in huis.

Zo is Ecobrush met Brushkeeper de Luxe de meest duurzame verfkwast die er bestaat en heel handig om tijdens de pauze je verfkwast in op te bergen of gevuld met water of terpentine voor langere tijd (maanden, jaren). Na enkele dagen is de kwast vanzelf schoon!

Voor de professionele markt is BrushKeeper PRO ontwikkeld die de verfkwast goed beschermd en uitdroging verhinderd tijdens de pauze van een schilder klus (tot wel 5 dagen). Door tijdsbesparing wordt minimaal € 2.000 bespaard per schilder per jaar.

Brushkeeper Basic is ontwikkeld voor de kwastenproducent die een opbergsysteem onder private label wil aanbieden.

Met Brushkeeper wordt de wereld mooier en schoner!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=HO-7uEAhwXk

 

 

 

Jaarlijks worden er miljoenen verfkwasten onnodig weggegooid! Met Brushkeeper is dat verleden tijd. Met Brushkeeper heb je altijd een professionele soepele verfkwast in huis.

Brushkeeper de Luxe tezamen met EcoBrush is uit duurzame materialen vervaardigd zoals een ongelakte FSC gekeurde steel, de kwastbus is van recyclebaar roestvast-staal, de haren zijn synthetisch en zijn geschikt voor acryl en alkyd, de bidon is gemaakt van recyclebaar PET. Alles is in Nederland vervaardigd waardoor de CO2 footprint minimaal is. 

 Dus met EcoBrush en brushKeeper bespaar je veel chemisch afval omdat:

  • weggooikwasten niet meer nodig zijn;
  • geen folie met verf gebruikt hoeft te worden waardoor veel chemisch afval wordt voorkomen;
  • er veel minder kwasten nodig zijn omdat EcoBrush met BrushKeeper heel lang mee gaat en geschikt is voor zowel acryl als alkyd verf;
  • de meeste onderdelen van EcoBrush en brushKeeper recyclebaar zijn. Zo is de verpakking van recyclebaar karton, de kwastbus van recyclebaar RVS en de bidon van recyclebaar PET;
  • EcoBrush een professionele kwast is waardoor het resultaat ook veel beter is en duurzamer.
Hubert
Auteur
Ik ben geboren in Amsterdam, getogen in Voorburg en wijs geworden in Rotterdam waar ik economie en bedrijfskunde heb gestudeerd.
Ik ben vader van 3 zonen, Eduard, Diederick en Maurits, getrouwd met Huguette en woonachtig in Vught.
Na mijn studie heb ik gewerkt bij KPN Internationaal Bedrijf en Fokker Aircraft en daarna als zelfstandig ondernemer met o.a. een eigen meubelfabriek en een atelier voor violen, altviolen, cello's en contrabassen.
In 2010 heb ik mijn bedrijven verkocht en ben vroegere uitvindingen zoals Sunshower en Intomast (zie YouTube: INTOMAST; 2 staan er op het Kurhaus in Scheveningen) gaan uitwerken. Inmiddels heb ik nu 96 producten ontwikkeld waarvan ik er 2 gepatenteerd heb, Intomast en Beschuitoctrooi (uitnemen van een beschuit uit een beschuitbus zonder deukje) en voor BrushKeeper is er een patent pending. Met name Brushkeeper is een product dat een grote potentiële markt heeft en helemaal past in de duurzaamheids-maatschappij.

Herkent u dit?
U wilt gaan verven maar de kwast staat uitgedroogd in een potje. Hij is keihard en onbruikbaar en moet worden weggebracht als chemisch afval.
Met BrushKeeper is dit verleden tijd. Met BrushKeeper heeft u altijd een kant-en-klare soepele kwast in huis.

BrushKeeper is een handige bidon met een rubberachtige tuitvormige opening waarin eenvoudig een kwast kan worden ingebracht tijdens een verfklus (tot wel 5 dagen) of met vloeistof voor langere tijd (maanden, jaren) zodat deze niet uitdroogt of beschadigt.

Tezamen met Eco-Brush, een professionele kwast, geschikt voor zowel acryl als alkyd vormt hij een perfecte match.

Zowel BrushKeeper als Eco-Brush zijn vervaardigd uit de beste materialen en zeer milieuvriendelijk. BrushKeeper is gemaakt van recyclebaar PET en Eco-Brush heeft synthetisch haar, een inox bus en FSC gekeurde ongelakte steel die heel zacht aanvoelt en een goede balans heeft. Alles wordt in Nederland geproduceerd zodat de CO2 print minimaal is.

BrushKeeper met Eco-Brush is:

HANDIG eenvoudig opbergen, geen geknoei, altijd een soepele goede kwast in huis, in je zak bij het beklimmen van een ladder en kwast gemakkelijk schoon schudden;

GOEDKOOP gaat jarenlang mee en bespaart folie, boterhamzakjes, tijd;

DUURZAAM geen weggooikwasten meer, recyclebaar en bespaart water en terpentine.

Met BrushKeeper en EcoBrush helpt u mee de wereld mooier en schoner te maken!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website
Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 270 leden