BrushKeeper en EcoBrush 

De Meest duurzame verfkwast! Altijd een soepele kwast in huis en nooit meer weggooikwasten. Een mooi Eco-Kado!

EcoBrush en BrushKeeper, handige en meest duurzame verfkwast met verfkwasthouder. Een mooi Eco-kado!

Dé oplossing tegen uitgedroogde verfkwasten! Je stopt de kwast, zodra je even wilt stoppen met schilderen, in de houder zodat deze niet uitdroogt of beschadigt en vult hem met water als je hem langer dan 5 dagen wilt opbergen. Zo heb je altijd een professionele gebruiksklare kwast in huis geschikt voor acryl en alkyd.

Voordelen

EcoBrush is uit duurzame materialen vervaardigd zoals een ongelakte FSC gekeurde steel, de kwastbus is van recyclebaar roestvast-staal, de haren zijn synthetisch en zijn geschikt voor acryl en alkyd. De bidon is gemaakt van recyclebaar PET. Alles is in Nederland vervaardigd waardoor de CO2 footprint minimaal is. EcoBrush met BrushKeeper gaat jarenlang mee. Een kwast verslijt niet. Deze wordt in de regel niet goed behandeld waardoor die uitdroogt en onbruikbaar wordt. Jaarlijks worden miljoenen kwasten weggegooid die, als ze goed behandeld zouden worden, nog jaren mee hadden kunnen gaan. Dus met EcoBrush en brushKeeper bespaar je veel chemisch afval omdat:

  • weggooikwasten niet meer nodig zijn;
  • geen folie met verf gebruikt hoeft te worden waardoor veel chemisch afval wordt voorkomen;
  • er veel minder kwasten nodig zijn omdat EcoBrush met BrushKeeper heel lang mee gaat en geschikt is voor zowel acryl als alkyd verf;
  • de meeste onderdelen van EcoBrush en brushKeeper recyclebaar zijn. Zo is de verpakking van recyclebaar karton, de kwastbus van recyclebaar RVS en de bidon van recyclebaar PET;
  • EcoBrush een professionele kwast is waardoor het resultaat ook veel beter is en duurzamer.

Om eerlijk te zijn begrijp ik niet dat weggooi-kwasten nog niet verboden zijn. Daarnaast zijn er veel dure kwasten die ook na 1 verfbeurt worden weggegooid omdat ze droog in een open blik worden gevonden wanneer ze weer nodig zijn. Totaal gaat het alleen in Nederland al om meer dan 1 miljoen kwasten per jaar. Met EcoBrush en BrushKeeper kun je dit met 90% reduceren.

Waarom is EcoBrush met BrushKeeper de meest duurzame verfkwast?

BrushKeeper bespaart miljoenen weggooi-kwasten en veel chemisch afval zoals terpentine. De kwast is duurzaam gefabriceerd in Nederland met een zo klein mogelijke CO2 footprint, hij bestaat uit recyclebare PET fles, synthetische haren, FSC gekeurde ongelakte steel en een recyclebare verpakking. Hierdoor is EcoBrush, met BrushKeeper, de meest duurzame verfkwast die er bestaat, hij gaat jarenlang mee en maakt de wereld mooier en schoner.

Hubert
Auteur
Ik ben geboren in Amsterdam, getogen in Voorburg en wijs geworden in Rotterdam waar ik economie en bedrijfskunde heb gestudeerd.
Ik ben vader van 3 zonen, Eduard, Diederick en Maurits, getrouwd met Huguette en woonachtig in Vught.
Na mijn studie heb ik gewerkt bij KPN Internationaal Bedrijf en Fokker Aircraft en daarna als zelfstandig ondernemer met o.a. een eigen meubelfabriek en een atelier voor violen, altviolen, cello's en contrabassen.
In 2010 heb ik mijn bedrijven verkocht en ben vroegere uitvindingen zoals Sunshower en Intomast (zie YouTube: INTOMAST; 2 staan er op het Kurhaus in Scheveningen) gaan uitwerken. Inmiddels heb ik nu 96 producten ontwikkeld waarvan ik er 2 gepatenteerd heb, Intomast en Beschuitoctrooi (uitnemen van een beschuit uit een beschuitbus zonder deukje) en voor BrushKeeper is er een patent pending. Met name Brushkeeper is een product dat een grote potentiële markt heeft en helemaal past in de duurzaamheids-maatschappij.

Herkent u dit?
U wilt gaan verven maar de kwast staat uitgedroogd in een potje. Hij is keihard en onbruikbaar en moet worden weggebracht als chemisch afval.
Met BrushKeeper is dit verleden tijd. Met BrushKeeper heeft u altijd een kant-en-klare soepele kwast in huis.

BrushKeeper is een handige bidon met een rubberachtige tuitvormige opening waarin eenvoudig een kwast kan worden ingebracht tijdens een verfklus (tot wel 5 dagen) of met vloeistof voor langere tijd (maanden, jaren) zodat deze niet uitdroogt of beschadigt.

Tezamen met Eco-Brush, een professionele kwast, geschikt voor zowel acryl als alkyd vormt hij een perfecte match.

Zowel BrushKeeper als Eco-Brush zijn vervaardigd uit de beste materialen en zeer milieuvriendelijk. BrushKeeper is gemaakt van recyclebaar PET en Eco-Brush heeft synthetisch haar, een inox bus en FSC gekeurde ongelakte steel die heel zacht aanvoelt en een goede balans heeft. Alles wordt in Nederland geproduceerd zodat de CO2 print minimaal is.

BrushKeeper met Eco-Brush is:

HANDIG eenvoudig opbergen, geen geknoei, altijd een soepele goede kwast in huis, in je zak bij het beklimmen van een ladder en kwast gemakkelijk schoon schudden;

GOEDKOOP gaat jarenlang mee en bespaart folie, boterhamzakjes, tijd;

DUURZAAM geen weggooikwasten meer, recyclebaar en bespaart water en terpentine.

Met BrushKeeper en EcoBrush helpt u mee de wereld mooier en schoner te maken!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website