BrushKeeper B.V. 

De Meest duurzame verfkwast! Altijd een soepele kwast in huis en nooit meer weggooikwasten. Een mooi Eco-Kado!

Brushkeeper B.V. ontwikkelt en produceert handige opbergsystemen voor verfkwasten zodat deze veel langer mee gaan, chemisch afval wordt geminimaliseerd en weggooi-kwasten niet meer nodig zijn. Met Brushkeeper heb je altijd een soepele professionele kwast in huis.

Zo is Ecobrush met Brushkeeper de Luxe de meest duurzame verfkwast die er bestaat en heel handig om tijdens de pauze je verfkwast in op te bergen of gevuld met water of terpentine voor langere tijd (maanden, jaren). Na enkele dagen is de kwast vanzelf schoon!

Voor de professionele markt is BrushKeeper PRO ontwikkeld die de verfkwast goed beschermd en uitdroging verhinderd tijdens de pauze van een schilder klus (tot wel 5 dagen). Hierdoor wordt de levensduur van kwasten flink verlengd en veel chemisch afval bespaard. Bovendien is er veel tijdsbesparing ter waarde van wel € 2.000 per schilder per jaar.

Brushkeeper Basic is ontwikkeld voor de kwastenproducent die een opbergsysteem onder private label wil aanbieden.

Met Brushkeeper wordt de wereld mooier en schoner!

Ik begrijp echt niet dat mensen nog wegwerpkwasten gebruiken. In China worden varkens gekweekt voor de haren met veel stikstofuitstoot, vervolgens worden er verfkwasten van gemaakt, over duizenden kilometers naar hier versleept en opgehaald uit de winkel waarna, na één keer gebruik het product wordt weggegooid! Maar ook duurdere kwasten worden vaak onnodig weggegooid omdat ze uitgedroogd in een potje staan. Dat is alles behalve duurzaam. Dat gaat jaarlijks om miljoenen verfkwasten die onnodig worden weggegooid. Met Brushkeeper en Ecobrush is dit verleden tijd want je hebt altijd een professionele, soepele kwast in huis, geschikt voor acryl en alkyd die ook nog vanzelf schoon wordt!

Bovendien is Brushkeeper de Luxe tezamen met EcoBrush uit duurzame materialen vervaardigd zoals een ongelakte FSC gekeurde steel, de kwastbus is van recyclebaar roestvast-staal, de haren zijn synthetisch en zijn geschikt voor acryl en alkyd, de bidon is gemaakt van recyclebaar PET en alles is in Nederland vervaardigd waardoor de CO2 footprint minimaal is. 

Dus met EcoBrush en brushKeeper bespaar je Stikstof en CO2 uitstoot en chemisch afval omdat:

  • weggooikwasten niet meer nodig zijn, maar ook duurdere kwasten niet meer onnodig worden weggegooid;
  • geen folie met verf gebruikt hoeft te worden waardoor veel chemisch afval wordt voorkomen;
  • er veel minder kwasten nodig zijn omdat EcoBrush met BrushKeeper heel lang mee gaat en geschikt is voor zowel acryl als alkyd verf;
  • de meeste onderdelen van EcoBrush en brushKeeper recyclebaar zijn. Zo is de verpakking van recyclebaar karton, de kwastbus van recyclebaar RVS en de bidon van recyclebaar PET;
  • EcoBrush een professionele kwast is waardoor het resultaat ook veel beter is en duurzamer.
Profile picture for user info_94179
Hubert
Auteur
Ik ben geboren in Amsterdam, getogen in Voorburg en wijs geworden in Rotterdam waar ik economie en bedrijfskunde heb gestudeerd. Ik ben vader van 3 zonen, getrouwd en woonachtig in Vught.
Sinds mijn jeugd heb ik 96 producten ontwikkeld zoals Sunshower (1992), Intomast (er staan er 4 op het Kurhaus in Scheveningen), Easycan (een resealable can end), een anti-wiebel tafel (TabilStabil) en een vacuümdeksel (Easylid), waarvan ik Intomast en Beschuitoctrooi (uitnemen van een beschuit uit een beschuitbus zonder deukje) gepatenteerd heb en voor BrushKeeper is er een patent pending. Brushkeeper past helemaal in de duurzaamheids-maatschappij en helpt mee de wereld mooier en schoner te maken!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden