BRAVICO 

De positieve waakhond in eenzame tijden. Dialoog, achtergrond en verdieping rond eenzaamheid onder jonge mensen.

BRAVICO is een platform dat streeft naar de normalisering, de-medicalisering en herdefiniëring van eenzaamheid onder jonge mensen. Aan de hand van dialoog, achtergrond en verdieping creëren wij een nieuwe, positieve kijk op eenzaamheid.

Dat doen we met achtergrondartikelen, interviews, ervaringsverhalen, brieven en dialoogsessies. We laten ons graag uitnodigen om met jonge mensen in gesprek te gaan over eenzaamheid: wat is het, en wat vooral niet? 

Hoofdredacteur/oprichter Irene Campfens is opgenomen in de VIVA400 2019, categorie Wereldverbeteraars. BRAVICO staat in de top-5 van de ASN Bank Wereldprijs 2018, categorie Mens & Samenleving. 

BRAVICO is een geregistreerde merknaam, gedeponeerd intellectueel eigendom en als handelsnaam actief onder de KvK-geregistreerde eenmanszaak Irene Campfens. 

Vragen, uitnodigingen of artikelen? Mail gerust naar hello@bravico.nl 

Profile picture for user info_89331
Irene
Auteur
Na drie jaar geklungel met steunkousen, korsetten, oogdruppeltjes, papjes en plaspillen - ik was nog jong, ging er in 2000 een nieuwe wereld voor mij open: ik kwam te werken in de ggz.

17 jaar werkte ik in de acute psychiatrie, ambulant en thuis, in de opvang, op straat, met jeugd en in de openbare geestelijke gezondheidszorg. Eind 2017 sloot ik deze loopbaan af.

Sinds 2018 ben ik werkzaam als freelance schrijver/adviseur en oprichter/hoofdredacteur van het platform BRAVICO.

Wie nieuwsgierig is, leest meer over mij op https://www.irenecampfens.nl/.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social