Blokzeep 

Duurzaamheid is een cadeau dat je doorgeeft

Bij Blokzeep verkopen we plasticvrije cadeaus voor iedereen. Duurzaamheid is immers een cadeau dat je doorgeeft aan volgende generaties! We willen ons dus niet alleen onderscheiden op product, maar ook zeker op de manier waarop duurzame producten gekocht worden. Zo gaan we de strijd aan met de gevestigde orde op het gebied van cadeaus! En wie zegt dat je een cadeau alleen aan een ander kan geven?  

Bij ons vind je een breed assortiment aan plasticvrije producten, van Shampoo, Conditioner en Body Bloks tot solide Gezichtsverzorging en Deodorant crème. Van ieder product vinden wij het belangrijk dat er genoeg keuze is, zodat er voor iedereen een optie is die bij hem of haar past! 

Bij Blokzeep maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten. Bij ieder product hebben we ook kritisch gekeken naar de samenstelling van de ingrediënten om hier de beste keuze in te maken. Al onze producten zijn vegan, zonder SLS, parabenen- en palmolievrij. Daarnaast zijn onze gezichtsproducten en deodoranten vrij van parfum! Bij Blokzeep zijn we altijd transparant over onze ingrediënten, daarom leggen we per ingrediënt uit  wat het doet en waarom we het gebruiken.  

Wij vinden het belangrijk dat zowel onze producten als bedrijfsvoering volledig plasticvrij zijn. Iedere Blokzeep is verpakt in een Cradle-to-Cradle gecertificeerde verpakking. Dit houdt onder andere in dat de productie volledig CO2 neutraal is, de verpakking volledig biologisch afbreekbaar en dat er geen afvalwater vrijkomt in het productieproces. 

Blokzeep wordt op verschillende plekken binnen de EU gemaakt. Hiermee garanderen wij dat de makers een leefbaar loon ontvangen voor hun werk én dat onze producten volgens Europese richtlijnen gemaakt worden.

Een uitzondering hierop zijn onze handzepen. Deze wordt gemaakt in samenwerking met een bedrijf in Jordanië, met als doel om vrouwelijke vluchtelingen te empoweren om zo economisch onafhankelijk te worden en de community vooruit te helpen!

Profile picture for user swhamsterdam
Sofia
Auteur
Blokzeep staat voor een plasticvrije badkamer. Met producten als shampoo bars, body bars, solide scheerzepen en plasticvrije gezichtsproducten bewijzen we dat plastic in je badkamer steeds meer overbodig wordt!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden