BikeFlip 

Kinderen groeien, fietsen helaas niet. Daarom bieden wij een tweedehands kinderfietsenabonnement, voor gemak en circulariteit.

Kinderen groeien, fietsen helaas niet.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen in Nederland blijven fietsen. Maar we weten ook hoeveel gedoe dit met zich mee kan brengen. Om de zoveel tijd is er een nieuwe fiets nodig, want die kleine groeit, maar de fiets groeit helaas niet mee. Daarom zijn wij BikeFlip gestart. Dit is een maandelijks abbonement voor het leasen van tweedehands kinderfietsjes.

Hoe werkt het?

Wij zorgen ervoor dat de volgende keer als uw kind te groot is voor de fiets, u heel gemakkelijk een nieuwe kan uitzoeken, en u de oude bij ons kunt inleveren, zodat een ander kind daar weer plezier van kan hebben. Is het kinderfietsje kapot? Geen probleem, wij komen langs met de elektrische bakfiets om het fietsje te reparen, wanneer en waar het u uitkomt. Je hebt al een BikeFlip voor 12,50 euro per maand! 

Circulaire Economie

Samen zullen wij bijdragen aan een circulaire economie, waar zo min mogelijk fietsen worden weggegooid en zo veel mogelijk wordt hergebruikt, zodat we de productie van nieuwe fietsen kunnen beperken. Elke anderhalf jaar een nieuwe fiets is natuurlijk onnodig, maar we zagen nog geen oplossing. Dus besloten we zelf de oplossing te bieden, startend in Amsterdam.

BikeFlip

Ready voor jouw eigen BikeFlip? Neem een kijkje op onze website: www.bikeflip.nl

Profile picture for user gwen_93149
Gwen
Auteur
Met mijn masterstudie Sustainable Business and Innovation ben ik dagelijks bezig met duurzaamheid en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Tijdens een studieproject ontwikkelde ik samen met vier andere studenten het concept van BikeFlip. Dit bleek zo goed te werken, dat we besloten van het project een echt bedrijf te maken. Doordat alle studenten een duurzame studie volgen, is dit het hart van het bedrijf; Duurzaamheid staat bij BikeFlip op 1.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social