BIEBY 

Online kledingbieb voor baby's waar je kleding in maat 50 t/m 92 van duurzame merken huurt in plaats van koopt.

BIEBY is een kledingbibliotheek voor baby’s met maat 50 tot en met maat 92. Stel via de collectie zelf je pakket samen. Zodra het te klein is of je toe bent aan iets anders, wissel je de kleding gemakkelijk bij ons in. Zo heb je altijd babykleding in huis die past.

Kids groeien maar kleren niet

Voordat je kind zijn of haar tweede verjaardag viert heeft het al 8 verschillende kledingmaten gehad. Vaak dragen baby’s kleding maar een paar maanden voordat ze eruit groeien, terwijl het dan nog in prima conditie is. Natuurlijk kun je gebruikte kleding van anderen overnemen of het zelf doorverkopen. Maar met BIEBY presenteren we een alternatieve manier van kleding gebruiken die duurzamer en goedkoper is dan het kopen van kleding.

Hoe werkt het

Op bieby.nl wordt een uitgebreide collectie aangeboden van duurzame en kwalitatieve kindermerken in de maten 50 tot en met 92. In plaats van items te kopen, worden de kleren ‘geleend’. Ouders en verzorgers kunnen de items zo lang lenen als ze willen (met een minimum van 4 weken) en kunnen het wisselen voor andere items zodra ze te klein zijn of ze toe zijn aan iets anders. BIEBY biedt de keuze uit kledingstukken in drie prijsklassen: nieuwe ongedragen items, zo goed als nieuwe items die slechts enkele malen zijn gedragen en gedragen items. Zodra de items retour komen worden ze professioneel gereinigd en gecontroleerd voordat ze opnieuw worden verhuurd.

Fair fashion forward

Duurzaamheid, natuurbehoud en verantwoord produceren staan bij de inkoop voor BIEBY voorop. Naast natuurlijk mode want wat is er nou leuker dan dat je eigen mini altijd fashion forward voor de dag komt? Daarom stylen we iedere dag een look met items uit de collectie van BIEBY die we op social media plaatsen en ontwikkelen we op deze manier een collectie duurzame en modieuze looks.

Profile picture for user diane_88713
Diane
Auteur
BIEBY is mijn tweede baby. Al heel lang stond de creatie van een eigen duurzaam kledinglabel op mijn verlanglijst. De geboorte van mijn zoontje in augustus 2016 bracht daar verandering in. Hij groeide binnen de kortste keren uit zijn garderobe, wat mij op het idee bracht om geen nieuw merk te introduceren, maar om met BIEBY een duurzaam en economisch alternatief te bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social