Bello&Eco 

Nieuwe collectie gemaakt van biokatoen en gecertificeerde Alpaca wol
Trui gemaakt van gecertificeerde Alpaca wol

Bello-Eco is een reeds bestaande webshop voor duurzame kleding.

Onze eigen Bello & Eco ‘Ready to Wear’ Alpaca wol collectie bieden wij jou aan. Het wordt met liefde gemaakt  in een klein atelier in Huaraz, Peru gerund door vrouwen, met als gevolg dat hun leden fatsoenlijke kansen krijgen om te werken, onderwijs volgen en vooral een kans hebben om betere levensomstandigheden. Peruaanse ambachtslieden zijn zeer kundig in het breien, weven en produceren van mooie kleding. Daarnaast is onze gecertificeerde Alpaca wol duurzaam en één van de mooiste wolsoorten in de wereld omdat het warm, luxueus, hypoallergeen en waterafstotend is. Verder is wol 100% biologisch afbreekbaar, zero waste en circulair.

Onlangs hebben we een nieuwe biokatoen en Alpaca wol collectie ontworpen. Echt mooi en duurzaam!

Deze collectie is uniek. Mocht u één kledingstuk op maat willen bestellen, laat het ons even weten. 

Bello & Eco wilt hierbij een bijdrage leveren om de  de duurzame mode industrie te promoten en te verbeteren.

Bello & Eco is een sociale onderneming met een missie: zorgen dat iedereen het beste van de natuur in de kledingkast kan hebben hangen door het aanbieden van duurzame en betaalbare kleding en accessoires. De combinatie van vakmanschap, eeuwenoude tradities, moderne trends en natuurlijke grondstoffen, maakt dat onze producten niet alleen modieus, maar ook ecologisch zijn. Dit is de filosofie achter BELLO & ECO: Mooi en duurzaam.

Profile picture for user carmen@bello-eco.com
Carmen
Auteur
Peru is mijn geboorteland. Ik heb 12 jaar in de VS gewoond en gewerkt, en sinds 2002 woon ik in Nederland. Tegenwoordig ben ik in het hoger onderwijs werkzaam als docent in de vakgebieden internationaal recht en duurzaamheid. In mijn carrière als docent ben ik zeer tevreden maar in de zomer van 2016 besloot ik om zelfstandig parttime te gaan ondernemen met een ecologisch en sociaal doel. Wat ik aan de studenten doceer wil ik graag in de praktijk zelf ervaren en de wereld beter maken. Daar krijg ik enorm veel energie van!

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden