BE O Lifestyle 

BE O Lifestyle maakt lifestyle producten van planten waarmee iedereen kan bijdragen aan een betere wereld!

BE O Lifestyle is onstaan vanuit de persoonlijke ervaring van Damir. Door jaren zelf werkzaam te zijn geweest in de plastic industrie weet Damir als geen ander hoe vervuilend plastic kan zijn. Maar heeft hij juist ook geleerd dat het anders kan!

Het is ons namelijk gelukt om dezelfde dagelijkse producten voor iedereen te maken, maar dan van planten! En zo kan iedereen bijdragen aan een betere wereld, gewoon door je ding te blijven doen.

Ons eerste dagelijkse product die iedereen gebruikt is de BE O bottle, een waterfles gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare grondstof.

Ons doel is om iedereen van dagelijkse producten te voorzien die gemaakt zijn van planten en waarmee iedereen zelf bijdraagt aan onze aarde en natuur!

BE O gaat voor producten van planten die teruggeven aan de natuur. Wij zorgen er voor dat de productie van onze producten geen negatieve impact heeft op de natuur. Onze BE O bottle is bijvoorbeeld gemaakt van suikerriet, een plant die ontzettend goed is in het opnemen van CO2. Lees hier hoe we van planten de BE O bottle maken.

De impact wordt pas echt wanneer onze producten worden gebruikt door jou, je buurman, iedereen! Elke keuze voor een BE O Lifestyle product betekent bijdragen aan een betere wereld!

Daarnaast letten we zelf goed op dat onze producten zo lang mogelijk meegaan en recyclebaar zijn. Ook onze dozen en verpakkingen zijn zo vriendelijk mogelijk geproduceerd voor onze aarde en natuur.

 

Profile picture for user damir.perkic_84279
Damir
Auteur
Duurzaamheid is mijn drive maar een strak design gecombineerd met geweldige functionaliteit is wat verkoopt.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over dit bedrijf op hun website

Ga naar website

Volg op social

Leden

Meer gerelateerde leden

Bekijk alle 268 leden